![]() |
|
| |||
| |||
| Sizden hiçbir Herneyse, The Sims 2 olarak RES 600x800 bir sürü gibi. Ben oyun (üç noktalı şeyler) aracılığıyla ayarları girmeden denedi Ve (Yay bir kutusuna Ekran Çözünürlüğü bir değişiklik sunuyor!) Seçenekler (gerçekten artık heyecan: P) alıyorsanız 800x600 ve şu bu. (OH *!$£*&^%$^£*"*!&"^£%£$&$%"&"*"**£&%$^$&£&"*! ^) Sanırım oyun ile yapmak cant ama eğer biri bana bunun için dosyaları veya bunu yapmanın bir yolu söyle Could I merak fark neyse. Teşekkürler, Ollie. Düzenle: Not: Bu burada bilgisayar oyunları olmalıdır? veya Grafik ve Monitörler bunu koymak olmalıdır? Aman Tanrım ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ne inç olan ekran boyutu ve konu nedir? Zaten kendi RES ayarlamak için kısayol üzerine masaüstünüzde gidin, sağ tıklayıp, özellikleri ve "" yanındaki o C şey "gibi demeli: \ Program Files \ EA GAMES hedeflediğiniz bulacaksınız \ The Sims 2 \ TSBin \ Sims2.exe "Şimdi bu
-r<width>x<height> bu nedenle şu şekilde olmalıdır: "C: \ Program Files \ EA GAMES \ The Sims 2 \ TSBin \ Sims2.exe" -r<width>x<height> burada genişlik ve yükseklik çok 1024x 768 de bu olacaktır çalıştırmak için istediğiniz şey koymak söyledi: "C: \ Program Files \ EA GAMES \ The Sims 2 \ TSBin \ Sims2.exe" -r<1024>x<768> Hope I yardımcı oldu. Benim Sistemi: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer seçenek oyunda çünkü sizin donanım RES desteklemiyor olma olasılığı mevcut değildir.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Bu nVidia kartları ve Sims2 ile ortak bir şikayet olduğunu.
|
| |||
| |||
| Diğer iplik Dave hakkında Üzgünüm, yanlış bir başka sorun olduğunu düşündüm: S Windows ve diğer tüm uygulamaları 1024x768 böylece kesinlikle Sims tamam yapardın çalıştırmak? tamam şimdi çalışıyor Yardımlarınız için tamam teşekkürler:) |
|
| |||
| |||
| Sorun yok dostum. |
|
| |||
| |||
| Ohh çok bu nihai çözüm ama olabilir yazık, bu işe yaramadı heyecan duymuştur. i komut satırı değiştirerek, bu userprops.txt değişen denedim, bu csconfig dosyası ve yapılandırma dosyası. hiçbir şey çalıştı. bir DVD çünkü botlar olabilir? |
|
| |||
| |||
| Eğer bir sabit sürücüden önyükleme deneyin, ardından diskin ISO yapmak isterseniz bu monte. Bu PC yapacağız Diskteki ancak sabit sürücüdeki okumak düşünüyorum. As far 1024x768 çalışan olarak, The Sims 2 çalıştırmak oldukça kolaydır gidiyor ancak evinize tak miktarını artırır ile biten bu zor elde yapar. Bir 9400GT de üzerinde, herhangi bir sorun görmek gerekir, ben sadece 256MB dizüstü yongatakımının fark: P |
|
| |||
| |||
| Bu yaştan önce sorun yoktu Ben .. için oynadı havn't da birkaç yıl en az .. at(Ve sonra) benim 9400 yoktu Ayrıca, adam hakkında bir DVD muhtemelen asla geri döner Çalışıyorsa için yazdı. 26 Nisan, onun sadece yazı, o tarihten bu yana Çevrimdışı .. Adam muhtemelen doesnt onun kullanıcı hatırlıyorum yalnız adresi şifre veya site izin
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Verilmiş, eğer geri gelirse, o zaman I bahsediyoruz yaşıyorum ne chuff isteyebilirsiniz. Size çözümü için bir karar (Evet, bu kötü's) buldunuz mu? |
![]() |
|
| Bookmarks |