![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Як багато хто з вас не буде в будь-якому випадку, Res У The Sims 2 600x800. Я спробував вдаючись в настройках в грі (три точкового речей) І він пропонує змінити роздільну здатність екрана в коробці (яй!) Можливі варіанти (одержання дійсно порушеної на сайті: P) 800x600 та і це так. (OH *!$£*&^%$^£*"*!&"^£%£$&$%"&"*"**£&%$^$&£&"*! ^) Я розумію, я нахиляє це зробити через гру, але подумав я, якщо хтось може сказати мені спосіб зробити це через файли для нього або незалежно. Спасибі, Оллі. Зміна: PS це має бути тут, в комп'ютерних іграх? або я повинен покласти її в графіку і монітори? Ах, боже мой ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що таке розмір екрану в дюймах і RES? в будь-якому випадку, щоб встановити власний дозвіл піти на ярлик на робочому столі, клацніть правою кнопкою миші, властивості, і ви побачите "цільових" поруч з ним він повинен сказати щось на зразок "C: \ Program Files \ EA Games \ The Sims 2 \ TSBin \ Sims2.exe "Тепер це тип
-R<width>X<height> тому він повинен виглядати наступним чином: "C: \ Program Files \ EA Games \ The Sims 2 \ TSBin \ Sims2.exe" -R<width>X<height> де він говорить, ширина і висота покласти бажане дозвіл цього запустити його в 1024x 768 було б таким чином: "C: \ Program Files \ EA Games \ The Sims 2 \ TSBin \ Sims2.exe" -R<1024>X<768> сподіваюся, що мені допомогли. Моя система: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо ця опція не доступна в грі, це може бути тому що ваше обладнання не підтримує Res.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Це загальноприйнята скаргу NVidia карт і Sims2.
|
| |||
| |||
| На жаль про інших Dave нитку, я помилково думав, що це інша проблема: S мої вікна і всі інші програми працюють з роздільною здатністю 1024x768 Воістину Sims б зробити нормально? ОК спасибі за вашу допомогу він добре працює зараз:) |
|
| |||
| |||
| Немає проблем Mate. |
|
| |||
| |||
| Ohh Я був такий схвильований, що це може бути остаточним рішенням, але, на жаль, це не спрацювало. Я спробував зміни до командного рядка, зміна userprops.txt, csconfig файлів і конфігураційних файлів. нічого не працює. Може бути, тому що завантажується з DVD? |
|
| |||
| |||
| Якщо ви хочете спробувати завантажитися з жорсткого диска, зробити ISO вашого диска, встановіть його. Це зробить комп'ютер думати диск знаходиться в але читати його з жорсткого диска. Що стосується працюючих у 1024x768 йде, The Sims 2 досить легко втекти, але це важче отримати як сума Tat вашому домі закінчується збільшується. На 9400GT однак, ви не повинні бачити будь-які проблеми, я тільки помітив на 256Mb ноутбуці чіпсета: P |
|
| |||
| |||
| Це було давним-давно я мав проблему Я грав за Havn't .. так принаймні пару років ..(І в мене не було мого 9400 в той час) Крім того, хлопець ти відповів приблизно воно не працює з DVD, ймовірно, ніколи не повернутися. 26 квітня, його єдина посада, після цього форуму .. Хлопець, ймовірно, пам'ятають його doesn't Ім'я користувача не кажучи вже про пароль або адреса сайту
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Звичайно, якщо він повернеться, то він може запитати, що пихкати я говорю. Чи знайшли Ви дозволом для вашого дозволу (Так, це погано)? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Роздільна здатність не праві | ashaiba | Графічні карти & Монітори | 10 | 28 січня 2009 11:31 |
| Вино і дозвіл екрану | ashaiba | Linux & альтернативних ОС | 3 | 7 березня 2008 10:58 |
| Роздільна здатність | colinhouse | Операційні системи Windows | 1 | 29 грудня 2007 16:38 |
| Не хочете весь екран В The Sims 2 | 4D (Fordy (Форд) Оллі | PC & консоль Gaming | 2 | 27 серпня 2007 04:14 |
| Роздільна здатність поза досяжності | mooro | Графічні карти & Монітори | 1 | 26 червня 2007 13:31 |
| Різьба Інструменти | |
| |