по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > PC & конзолата Gaming

Register

Настройване Nintendo Wii да играя Чрез PC Via TV тунер карта

Reply

Нишка Инструменти
Old 23 февруари 2009 г., 12:06
Новите държави Група

Default Настройване Nintendo Wii да играя Чрез PC Via TV тунер карта

Здравейте всички, аз се опитвам да се свърже ми Nintendo Wii с моя компютър да играя на този монитор. Аз имам TV тунер карта с S-Video вход и аз опитах правиш на YouTube уроци, но не мога да проумея как е отглеждането на екрана.

Аз съм текат Windows Vista и ми казва, че ако ръководството на компютъра ми има AV входове после имам видео заснемане способности. Аз сте опитвали изпълняват чрез Windows Media Center с ръчно да променят настройките на съставно, и аз може да видите Wii менюто в извадката прозорец, но когато се записват и напусна настройките и отиде да живее телевизия всичко, което имам е "бял шум."

Така че са изтеглили Дебют Видео улавянето и това ще вземем телевизионния сигнал, но когато аз изключени кабела и включени в S-Video за Wii, още по-бял шум. Значи това, което правя аз наред? Помощ на оценявам!
Old 19-ти март 2009 г, 07:54
Номер на групата

Опитай промяна на честота на опресняване за Wii, при настройките някъде трябва да се намерят възможности за нещо като, 50Hz 60Hz и 75Hz
Old 8 април 2009 г., 06:03
Номер на групата

Дали това всяко добро за вас M8
http://www.merconnet.com/product_inf...roducts_id=558

А компютъра веднъж ме биеш по шахмат
Но това не е мач за мен в ритник бокс.

Моята система: redden137

Процесор (и):
AMD Opteron 165 O / C
Дънната платка:
ASUS a8n SLI лукс
RAM памет:
2GB корсар xms pc3200 platium
Графична карта (и):
8800gts O / C
Звукова карта:
творчески soundblaster 4
Hard Drive (и):
1 x 80 GB 2x 250gb
Оптично устройство (а):
1x Sony DVD овен карам 1xphillips DV
Дело / PSU:
700 вата moduler PSU
Охлаждане:
въздух
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
22in широкоекранен
Операционна система (и):
XP про
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Някой може ли да препоръчате добър TV тунер карта thunderball321 Общи Хардуер Чат 6 2-ри ноември, 2009 10:02
Acer Aspire Revo R3600 / TV тунер карта за Media Center chrissysmagicbox Графика на карти & Монитори 0 29-ти септември 2009 03:35
Моля, помогнете: Настройване на LAN да играя Дявола 2 ErikEgelko В мрежа, модеми & VoIP 1 28 Юли 2009 08:10
Безжични Цифрови тунер карта? tomthedrummer1992 Общи Хардуер Чат 1 24 Юни 2008 14:54
TV тунер карта за Inspiron 530S chris01 Общи Хардуер Чат 3 22 Jan 2008 05:12
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc