![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, аз се опитвам да се свърже ми Nintendo Wii с моя компютър да играя на този монитор. Аз имам TV тунер карта с S-Video вход и аз опитах правиш на YouTube уроци, но не мога да проумея как е отглеждането на екрана. Аз съм текат Windows Vista и ми казва, че ако ръководството на компютъра ми има AV входове после имам видео заснемане способности. Аз сте опитвали изпълняват чрез Windows Media Center с ръчно да променят настройките на съставно, и аз може да видите Wii менюто в извадката прозорец, но когато се записват и напусна настройките и отиде да живее телевизия всичко, което имам е "бял шум." Така че са изтеглили Дебют Видео улавянето и това ще вземем телевизионния сигнал, но когато аз изключени кабела и включени в S-Video за Wii, още по-бял шум. Значи това, което правя аз наред? Помощ на оценявам! |
|
| |||
| |||
| Опитай промяна на честота на опресняване за Wii, при настройките някъде трябва да се намерят възможности за нещо като, 50Hz 60Hz и 75Hz
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дали това всяко добро за вас M8 http://www.merconnet.com/product_inf...roducts_id=558
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Някой може ли да препоръчате добър TV тунер карта | thunderball321 | Общи Хардуер Чат | 6 | 2-ри ноември, 2009 10:02 |
| Acer Aspire Revo R3600 / TV тунер карта за Media Center | chrissysmagicbox | Графика на карти & Монитори | 0 | 29-ти септември 2009 03:35 |
| Моля, помогнете: Настройване на LAN да играя Дявола 2 | ErikEgelko | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 28 Юли 2009 08:10 |
| Безжични Цифрови тунер карта? | tomthedrummer1992 | Общи Хардуер Чат | 1 | 24 Юни 2008 14:54 |
| TV тунер карта за Inspiron 530S | chris01 | Общи Хардуер Чат | 3 | 22 Jan 2008 05:12 |
| Нишка Инструменти | |
| |