![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všem, jsem se pokoušela připojit můj Nintendo Wii k počítači hrát na tomto monitoru. Mám TV tuner kartu s S-Video vstup a pokoušel jsem se dělat youtube tutorials, ale nemohu zjistit, jak jsou výchově obrazovce. I'm systémem Windows Vista a můj manuál říká, že pokud můj počítač má AV vstupy pak jsem zachytávání videa schopností. Jsem se pokusil provozovat ji prostřednictvím Windows Media Center ručně změnit nastavení a kompozitu, a já mohl vidět wii menu ve vzorku okna, ale když jsem ušetřil a ukončete nastavení a šel do živého vysílání všech jsem byl 'bílý šum'. Takže i staľené Debut Video Capture a to by zvednout televizní signál, ale když jsem Unplugged kabel připojen a na S-Video pro Wii, ještě bílý šum. Tak co dělám špatně tady? pomůže to ocení! |
|
| |||
| |||
| Zkus změnit obnovovací frekvenci na Wii, podle nastavení někde musíte najít možnosti něco, 50Hz 60Hz a 75Hz
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to pro vás nějaké dobré M8 http://www.merconnet.com/product_inf...roducts_id=558
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|