![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Hi όλα, έχω προσπαθεί να συνδεθεί μου Nintendo Wii με τον υπολογιστή μου για να παίξει σε αυτή την παρακολούθηση. Έχω μια κάρτα δέκτη τηλεόρασης με είσοδο S-Video και έχω δοκιμάσει αυτό το youtube tutorials, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως ανατρέφουν οθόνη. Είμαι εκτελεί τα Windows Vista και το εγχειρίδιο λέει ότι αν ο υπολογιστής μου έχει AV εισροών τότε έχω δυνατότητες καταγραφής βίντεο. Έχω δοκιμάσει τη λειτουργία του με το Windows Media Center από το χέρι αλλάζει τις ρυθμίσεις για το σύνθετο, και θα μπορούσα να δείτε το μενού Wii στο δείγμα παράθυρο, αλλά όταν αποθηκεύεται και κλείστε τις ρυθμίσεις και πήγε να ζήσει tv όλα τα πήρα ήταν η «λευκό θόρυβο». Έτσι θ τηλεφορτωθούν Ντεμπούτο βίντεο και αυτό θα παραλάβει το τηλεοπτικό σήμα, αλλά όταν αποσυνδεθεί το καλώδιο και να συνδεθεί το s-βίντεο για το Wii, ακόμα πιο λευκό θόρυβο. Λοιπόν, τι κάνω λάθος εδώ; βοηθήσει το εκτίμησα! |
|
| |||
| |||
| Προσπαθήστε να αλλάξετε το ρυθμό ανανέωσης για το Wii, στο πλαίσιο των ρυθμίσεων κάπου θα πρέπει να βρείτε κάτι σαν επιλογές, 50Hz 60Hz και 75Hz
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτό είναι καλό για κάθε σας M8 http://www.merconnet.com/product_inf...roducts_id=558
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() Το σύστημά μου: redden137
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Οποιοσδήποτε μπορεί να συστήσετε ένα καλό TV Tuner Card | thunderball321 | Γενική Συζήτηση Hardware | 6 | 2 Νοεμβρίου, 2009 10:02 |
| Acer Aspire Revo R3600 / TV Tuner κάρτα για το Media Center | chrissysmagicbox | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 0 | 29 Σεπτέμβρη 2009 03:35 |
| Please Help: Δημιουργία LAN με Παίξτε Diablo 2 | ErikEgelko | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 28 Ιουλ 2009 08:10 |
| Wireless Digital Tuner Card; | tomthedrummer1992 | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 24 Ιουν 2008 14:54 |
| Κάρτα TV Tuner για Inspiron 530S | chris01 | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 22 Ιαν 2008 05:12 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |