μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > PC & Console Gaming

Register

Ρύθμιση για την Nintendo Wii Play Μέσω υπολογιστή μέσω TV Tuner Card

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 23, Φεβρουαρίου 2009, 12:06
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Ρύθμιση για την Nintendo Wii Play Μέσω υπολογιστή μέσω TV Tuner Card

Hi όλα, έχω προσπαθεί να συνδεθεί μου Nintendo Wii με τον υπολογιστή μου για να παίξει σε αυτή την παρακολούθηση. Έχω μια κάρτα δέκτη τηλεόρασης με είσοδο S-Video και έχω δοκιμάσει αυτό το youtube tutorials, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως ανατρέφουν οθόνη.

Είμαι εκτελεί τα Windows Vista και το εγχειρίδιο λέει ότι αν ο υπολογιστής μου έχει AV εισροών τότε έχω δυνατότητες καταγραφής βίντεο. Έχω δοκιμάσει τη λειτουργία του με το Windows Media Center από το χέρι αλλάζει τις ρυθμίσεις για το σύνθετο, και θα μπορούσα να δείτε το μενού Wii στο δείγμα παράθυρο, αλλά όταν αποθηκεύεται και κλείστε τις ρυθμίσεις και πήγε να ζήσει tv όλα τα πήρα ήταν η «λευκό θόρυβο».

Έτσι θ τηλεφορτωθούν Ντεμπούτο βίντεο και αυτό θα παραλάβει το τηλεοπτικό σήμα, αλλά όταν αποσυνδεθεί το καλώδιο και να συνδεθεί το s-βίντεο για το Wii, ακόμα πιο λευκό θόρυβο. Λοιπόν, τι κάνω λάθος εδώ; βοηθήσει το εκτίμησα!
Old 19 Μαρτίου 2009, 07:54
Ομάδα Δωρητών

Προσπαθήστε να αλλάξετε το ρυθμό ανανέωσης για το Wii, στο πλαίσιο των ρυθμίσεων κάπου θα πρέπει να βρείτε κάτι σαν επιλογές, 50Hz 60Hz και 75Hz
Old 8 Απρίλη 2009, 06:03
Ομάδα Δωρητών

Αυτό είναι καλό για κάθε σας M8
http://www.merconnet.com/product_inf...roducts_id=558

Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι
Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing.

Το σύστημά μου: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Motherboard:
asus a8n SLI Deluxe
Μνήμες:
2GB Corsair xms pc3200 platium
Κάρτα γραφικών (ες):
8800gts O / C
Κάρτα Ήχου:
Creative SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM μονάδα_δίσκου 1xphillips dv
Υπόθεση / PSU:
700w PSU moduler
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
Monitor (ες):
22in widescreen
Operating System (s):
XP Pro
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Οποιοσδήποτε μπορεί να συστήσετε ένα καλό TV Tuner Card thunderball321 Γενική Συζήτηση Hardware 6 2 Νοεμβρίου, 2009 10:02
Acer Aspire Revo R3600 / TV Tuner κάρτα για το Media Center chrissysmagicbox Κάρτες Γραφικών & Monitors 0 29 Σεπτέμβρη 2009 03:35
Please Help: Δημιουργία LAN με Παίξτε Diablo 2 ErikEgelko Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 1 28 Ιουλ 2009 08:10
Wireless Digital Tuner Card; tomthedrummer1992 Γενική Συζήτηση Hardware 1 24 Ιουν 2008 14:54
Κάρτα TV Tuner για Inspiron 530S chris01 Γενική Συζήτηση Hardware 3 22 Ιαν 2008 05:12
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.