![]() |
| |||||||
| Rekisteröidy | Sivustokartta Spy | Käyttäjälista | Lahjoita | Haku | Today's Posts | Mark Forums Read | Foorumin säännöt |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei kaikki, olen yrittänyt kytkeä minun Nintendo Wii minun PC pelata tähän näyttölaitteeseen. Minulla on TV-viritin-kortin S-Video-tulo ja olen yrittänyt tehdä youtube tutorials, mutta en voi selvittää, miten he tuovat esiin näytön. I'm Windows Vista ja minun käsikirja sanoo, että jos minun tietokone on AV tuotantopanosten sitten olen videosieppausvalmius valmiuksia. Olen kokeillut näyttämään sitä kautta Windows Media Center manuaalisesti muuttaa asetukset komposiitti, ja voisin nähdä Wii valikossa näyte ikkunassa, mutta kun minä olen pelastanut ja lopeta asetukset ja meni elää tv kaikki Minulla oli "valkoista kohinaa." Siksi olen ladannut Debut Video Capture, ja tämä nostaa tv-signaalia, mutta kun i irti kaapeli ja kytketty s-video-että Wii, vielä valkoista kohinaa. Mitä teen väärin täällä? auttaa's appreciated! |
|
| |||
| |||
| Yritä muuttaa virkistystaajuutta annetun Wii nojalla asetukset jonnekin sinun pitäisi löytää vaihtoehtoja jotain, 50Hz 60 Hz ja 75 Hz
__________________ "Miksi he [PS3 Slim] kiinni UFO laskeutunut suorakulmion etsiä" --- NILAY Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Onko tämä mitään hyvää sinulle M8 http://www.merconnet.com/product_inf...roducts_id=558
Jos rakentajia rakennetut rakennukset, miten ohjelmoijat kirjoitti ohjelmat, sitten ensimmäinen tikka että tuli tuhoaisi sivilisaation. Tietokone kerran lyödä minua shakki Mutta se ei vastaa minulle potkia nyrkkeily. ![]() My System: redden137
|
![]() |
|
| Kirjanmerkit |
Samanlaisia Threads | ||||
| Kierre | Thread Starter | Forum | Vastaukset | Last Post |
| Voiko joku suositella hyvää TV Tuner Card | thunderball321 | Rautatavaran Chat | 6 | 2 marraskuu 2009 10:02 |
| Acer Aspire Revo R3600 / TV Tuner Card Media Center | chrissysmagicbox | Graphics Cards & Näytöt | 0 | 29 syyskuu 2009 03:35 |
| Please Help: Setting up a LAN pelataan Diablo 2 | ErikEgelko | Verkottuminen, Modeemit & VoIP | 1 | 28 Jul 2009 08:10 |
| Wireless Digital Tuner Card? | tomthedrummer1992 | Rautatavaran Chat | 1 | 24th Jun 2008 14:54 |
| TV Tuner Card for Inspiron 530S | chris01 | Rautatavaran Chat | 3 | 22. Jan 2008 05:12 |
| Thread Tools | |
| |