kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > PC és konzol játékok

Register

Beállítása a Nintendo Wii Play keresztül PC Via TV Tuner kártya

Reply

Téma eszközök
Old 23. február 2009, 12:06
Új tag Csoport

Default Beállítása a Nintendo Wii Play keresztül PC Via TV Tuner kártya

Hi all, én próbálom csatlakozni én Nintendo Wii, hogy a PC játszani ezen a monitoron. Van egy TV tuner kártya az S-Video bemenet és próbáltam ezt a youtube tutorials, de nem tudok rájönni, hogyan van, hogy a képernyőn.

Én vagyok a Windows Vista, és a kézikönyv azt mondja, hogy ha a számítógép AV-bemenet, akkor én videodigitalizáló képességeit. Megpróbáltam úgy fut a Windows Media Center által kézzel megváltoztatja a beállításokat, hogy az összetett, és láttam a Wii menüben a minta ablakban, de mikor mentésre és kilép a beállításokat, s az élő TV minden megvan a "fehér zaj.

Szóval a letöltött Debut Video Capture, és ez vedd fel a TV-jel, de mikor unplugged a kábelt, és csatlakoztatva van az S-video a Wii, még a fehér zaj. Szóval, mit csinálok én itt mi? help appreciated van!
Old Március 19, 2009, 07:54
Donor Group

Próbálja változtatni a frissítési ráta a Wii, a beállításokat, valahol meg kell találni a lehetőségeket, mint valami, 50Hz 60Hz és 75Hz
Old Április 8. 2009, 06:03
Donor Group

Ez olyan jó neked m8
http://www.merconnet.com/product_inf...roducts_id=558

Egy számítógép egyszer verte meg a sakk
De ez nem egyezik meg a kick box.

My System: redden137

Processzor (ok):
AMD Opteron 165 O / C
Alaplap:
ASUS a8n SLI Deluxe
RAM memória:
2GB Corsair xms pc3200 platium
Grafikus kártya (k):
8800gts O / C
Hangkártya:
Creative SoundBlaster 4
Merevlemez (ek):
1x 80 GB 2x 250GB
Optikai meghajtó (k):
1x Sony DVD-RAM meghajtó 1xphillips dv
Case / tápegység:
700W moduler psu
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
22in widescreen
Operációs rendszer (ek):
XP Pro
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Tud valaki ajánlani egy jó Tv tuner kártya thunderball321 Általános fémáru Chat 6 November 2, 2009 10:02
Acer Aspire Revo R3600 / TV tuner kártya a Media Center chrissysmagicbox Grafikus kártyák és monitorok 0 Szeptember 29, 2009 03:35
Kérjük Súgó: Beállítások LAN kell játszani Diablo 2 ErikEgelko Hálózatépítés, Modems & VoIP 1 28. július 2009 08:10
Vezeték nélküli digitális tuner kártya? tomthedrummer1992 Általános fémáru Chat 1 24. június 2008 14:54
TV Tuner kártya Inspiron 530S chris01 Általános fémáru Chat 3 22. január 2008 05:12
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.