![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi all, én próbálom csatlakozni én Nintendo Wii, hogy a PC játszani ezen a monitoron. Van egy TV tuner kártya az S-Video bemenet és próbáltam ezt a youtube tutorials, de nem tudok rájönni, hogyan van, hogy a képernyőn. Én vagyok a Windows Vista, és a kézikönyv azt mondja, hogy ha a számítógép AV-bemenet, akkor én videodigitalizáló képességeit. Megpróbáltam úgy fut a Windows Media Center által kézzel megváltoztatja a beállításokat, hogy az összetett, és láttam a Wii menüben a minta ablakban, de mikor mentésre és kilép a beállításokat, s az élő TV minden megvan a "fehér zaj. Szóval a letöltött Debut Video Capture, és ez vedd fel a TV-jel, de mikor unplugged a kábelt, és csatlakoztatva van az S-video a Wii, még a fehér zaj. Szóval, mit csinálok én itt mi? help appreciated van! |
|
| |||
| |||
| Próbálja változtatni a frissítési ráta a Wii, a beállításokat, valahol meg kell találni a lehetőségeket, mint valami, 50Hz 60Hz és 75Hz
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez olyan jó neked m8 http://www.merconnet.com/product_inf...roducts_id=558
Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() My System: redden137
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Tud valaki ajánlani egy jó Tv tuner kártya | thunderball321 | Általános fémáru Chat | 6 | November 2, 2009 10:02 |
| Acer Aspire Revo R3600 / TV tuner kártya a Media Center | chrissysmagicbox | Grafikus kártyák és monitorok | 0 | Szeptember 29, 2009 03:35 |
| Kérjük Súgó: Beállítások LAN kell játszani Diablo 2 | ErikEgelko | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 28. július 2009 08:10 |
| Vezeték nélküli digitális tuner kártya? | tomthedrummer1992 | Általános fémáru Chat | 1 | 24. június 2008 14:54 |
| TV Tuner kártya Inspiron 530S | chris01 | Általános fémáru Chat | 3 | 22. január 2008 05:12 |
| Téma eszközök | |
| |