![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| היי כולם, אני כבר מנסה להתחבר Nintendo Wii שלי כדי להפעיל את המחשב על המסך. יש לי כרטיס טלוויזיה עם כונן של S-Video ו קלט ניסיתי לעשות את YouTube Tutorials אבל אני לא יכול להבין איך הם מביאים את המסך. אני מפעיל את Windows Vista ואת המדריך שלי אומר שאם יש לי את המחשב AV תומושתו אז אני צריך לתפוס את יכולות הווידאו. ניסיתי את זה פועל באמצעות Windows Media Center באופן ידני על ידי שינוי ההגדרות של מורכב ב, ואני יכול לראות את wii בתפריט לדוגמה את החלון, אך כאשר אני הצלתי וכן לסגור את הגדרות וחזרתי לחיות טלוויזיה יש לי הכל היה 'רעש לבן'. אז אני הורדתי פתיחה לכידת וידאו וזה היה להרים את האות טלוויזיה, אבל כשאני unplugged פקוק ואת הכבל של S-Video עבור wii, עדיין יותר רעש לבן. אז מה אני עושה לא בסדר כאן? עזרה של appreciated! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נסה לשנות את קצב הרענון על Wii, תחת הגדרות איפשהו ותגלה אפשרויות של משהו כמו, 50Hz 60Hz ו 75Hz
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם זה טוב בשבילך m8 http://www.merconnet.com/product_inf...roducts_id=558
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מישהו יכול להמליץ על כרטיס טוב TV Tuner | thunderball321 | כללי חומרה צ 'אט | 6 | 2 נובמבר 2009 10:02 |
| Acer Aspire Revo R3600 / TV Tuner כרטיס עבור Media Center | chrissysmagicbox | כרטיסי מסך & Monitors | 0 | 29 ספטמבר 2009 03:35 |
| בבקשה עזרה: הגדרת LAN כדי לשחק Diablo 2 | ErikEgelko | רישות, מודמים & VoIP | 1 | -28 יולי 2009 08:10 |
| כונן כרטיס אלחוטי דיגיטלי? | tomthedrummer1992 | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 24 יוני 2008 14:54 |
| כרטיס טלוויזיה כונן עבור Inspiron 530S | chris01 | כללי חומרה צ 'אט | 3 | 22 ינואר 2008 05:12 |
| שרשרת כלים | |
| |