mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

Konfigūravimas Nintendo Wii žaisti per PC per TV Tuner

Reply

Temos įrankiai
Old Vasaris 23, 2009, 12:06
Naujas Narys

Default Konfigūravimas Nintendo Wii žaisti per PC per TV Tuner

Hi all, I've been bandant prisijungti mano Nintendo Wii su mano PC žaisti šį monitorių. Turiu TV Tuner su S-Video įėjimas ir aš bandėme padaryti YouTube tutoriale, bet aš negaliu suprasti, kaip jie auklėjant ekrane.

Aš su Windows Vista ir mano vadovas sako, kad jei kompiuteryje yra AV įėjimai tada aš vaizdo surinkimo pajėgumų. I've tried rodyti ją per Windows Media Center "rankiniu būdu pakeisti parametrus, sudėtiniai ir jų I Could See Wii meniu pavyzdys lango, bet kai aš išsaugoti parametrus ir išeiti, ir išėjo gyventi televizija All I got buvo "baltas triukšmas".

So I downloaded debiutinis Video Capture, ir tai būtų pasiimti televizijos signalą, bet kai aš atjungtas ir prijungtas kabelis S-Video už Wii, dar daugiau baltas triukšmas. So what am I doing wrong here? Pagalba's appreciated!
Old Kovas 19, 2009, 07:54
Donorų grupės

Pabandykite atnaujinti norma Wii, pagal nustatymus kur reikia rasti galimybių kažką panašaus, 50Hz 60Hz ir 75Hz
Old Balandis 8, 2009, 06:03
Donorų grupės

Ar tai kokios nors geros jums M8
http://www.merconnet.com/product_inf...roducts_id=558

Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai
Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing.

Mano sistema: redden137

Procesorius (-iai):
AMD Opteron 165 O / C
Pagrindinė plokštė:
asus a8n sli deluxe
RAM atmintis:
2GB Corsair XMS PC3200 platium
Graphics Card (-ai):
8800GTS O / C
Garso plokštė:
Creative SoundBlaster 4
Kietasis diskas (-ai):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM disko 1xphillips DV
Case / PSU:
Modules 700W PSU
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
22in widescreen
Operacinė sistema (-os):
XP Pro
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Can anybody rekomenduoti gerą TV Tuner thunderball321 General Hardware Chat 6 2 lapkritis 2009 10:02
Acer Aspire Revo R3600 / TV Tuner Media Center chrissysmagicbox Graphics Cards & Monitoriai 0 29 rugsėjis 2009 03:35
Please Help: Setting Up LAN žaisti Diablo 2 ErikEgelko Networking, Modems & VoIP 1 28 liepa 2009 08:10
Wireless Digital Tuner? tomthedrummer1992 General Hardware Chat 1 Birželis 24, 2008 14:54
TV Tuner Card Inspiron 530S chris01 General Hardware Chat 3 22 sausis 2008 05:12
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.