![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi all, es esmu mēģinājis savienot manu Nintendo Wii ar datoru spēlēt uz šo monitoru. Man ir TV uztvērēja karti ar S-Video ieeja un es esmu centies darīt youtube tutorials, bet es nevaru saprast, kā viņi audzina ekrānu. Es skrienu windows vista un mana rokasgrāmata saka, ka, ja datorā ir AV ieejas, tad man ir video ieraksta iespējas. I've tried darbojas tā, izmantojot Windows Media Center ar manuāli mainīt iestatījumus, lai saliktu in, un es varētu redzēt Wii izvēlnes izlases logu, bet kad es saglabāti un atmest uzstādījumus un aizgāja dzīvot tv all i got bija "balto troksni". So i lejupielādēt Debijas Video Capture un tas uzņemt tv signālu, bet, kad es atvienots kabeli un plugged in-video s Wii, vēl vairāk balto troksni. Tātad, ko es daru nepareizi šeit? Help's appreciated! |
|
| |||
| |||
| Mēģiniet mainīt atsvaidzināšanas kursa Wii, saskaņā uzstādījumus kaut kur jums vajadzētu atrast iespēju kaut ko līdzīgu, 50Hz 60Hz un 75Hz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas ir visiem labi m8 jums http://www.merconnet.com/product_inf...roducts_id=558
Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() Mana sistēma: redden137
|