menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herné konzoly

Register

Nastavenia pre Nintendo Wii Play Prostredníctvom počítači cez TV tuner kartu

Reply

Thread Tools
Old 23. februára 2009, 12:06
Nový člen skupiny

Default Nastavenia pre Nintendo Wii Play Prostredníctvom počítači cez TV tuner kartu

Ahoj všetkým, som sa pokúšala pripojiť môj Nintendo Wii k počítaču hrať na tomto monitore. Mám TV tuner kartu s S-Video vstup a pokúšal som sa robiť youtube tutorials, ale nemôžem zistiť, ako sú výchove obrazovke.

I'm systémom Windows Vista a môj manuál hovorí, že ak môj počítač má AV vstupy pak jsem zachytávání videa schopností. Som sa pokúsil prevádzkovať ju prostredníctvom Windows Media Center ručne zmeniť nastavenia a kompozitu, a já mohol vidieť Wii menu vo vzorke okna, ale keď som ušetril a ukončite nastavenia a išiel do živého vysielania všetkých som bol 'biely šum'.

Takže aj stiahnuty Debut Video Capture a to by zdvihnúť televízny signál, ale keď som Unplugged kábel pripojený a na S-Video pre Wii, ešte biely šum. Tak čo robím zle tu? pomôže to ocenia!
Old 19 marca 2009, 07:54
Darcu Skupina

Default Nastavenia pre Nintendo Wii Play Prostredníctvom počítači cez TV tuner kartu

Zkus zmeniť obnovovaciu frekvenciu na Wii, podľa nastavenia niekde musíte nájsť možnosti niečo, 50Hz 60Hz a 75Hz
Old 8. apríla 2009, 06:03
Darcu Skupina

Je to pre vás nejaké dobré M8
http://www.merconnet.com/product_inf...roducts_id=558

Počítač raz ma v šachu
Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu.

Môj systém: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Základná doska:
ASUS A8N SLI Deluxe
Pamäť RAM:
2GB Corsair XMS PC3200 platium
Grafické karty (s):
8800gts o / c
Zvuková karta:
Creative SoundBlaster 4
Pevný disk (y):
1x 80 gb 2x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
1x sony dvd ram disk 1xphillips dv
Case / PSU:
700w moduler PSU
Chladenie:
vzduchu
Sieť / Internet:
Monitor (s):
22in širokouhlý
Operačný systém (y):
XP Pro
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Môže niekto odporučiť nejaké dobré TV karta thunderball321 Všeobecné Hardware Chat 6 2 novembra 2009 10:02
Acer Aspire Revo R3600 / TV karta pre Media Center chrissysmagicbox Graphics Cards & Monitory 0 29.září 2009 03:35
Prosím Pomoc: Nastavenie LAN hrať Diablo 2 ErikEgelko Siete, Modemy & VoIP 1 28. júl 2009 08:10
Bezdrôtový digitálny tuner kartu? tomthedrummer1992 Všeobecné Hardware Chat 1 24. jún 2008 14:54
TV Tuner Card pre Inspiron 530S chris01 Všeobecné Hardware Chat 3 22. januára 2008 05:12
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.