![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetkým, som sa pokúšala pripojiť môj Nintendo Wii k počítaču hrať na tomto monitore. Mám TV tuner kartu s S-Video vstup a pokúšal som sa robiť youtube tutorials, ale nemôžem zistiť, ako sú výchove obrazovke. I'm systémom Windows Vista a môj manuál hovorí, že ak môj počítač má AV vstupy pak jsem zachytávání videa schopností. Som sa pokúsil prevádzkovať ju prostredníctvom Windows Media Center ručne zmeniť nastavenia a kompozitu, a já mohol vidieť Wii menu vo vzorke okna, ale keď som ušetril a ukončite nastavenia a išiel do živého vysielania všetkých som bol 'biely šum'. Takže aj stiahnuty Debut Video Capture a to by zdvihnúť televízny signál, ale keď som Unplugged kábel pripojený a na S-Video pre Wii, ešte biely šum. Tak čo robím zle tu? pomôže to ocenia! |
|
| |||
| |||
| Zkus zmeniť obnovovaciu frekvenciu na Wii, podľa nastavenia niekde musíte nájsť možnosti niečo, 50Hz 60Hz a 75Hz
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to pre vás nejaké dobré M8 http://www.merconnet.com/product_inf...roducts_id=558
Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() Môj systém: redden137
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Môže niekto odporučiť nejaké dobré TV karta | thunderball321 | Všeobecné Hardware Chat | 6 | 2 novembra 2009 10:02 |
| Acer Aspire Revo R3600 / TV karta pre Media Center | chrissysmagicbox | Graphics Cards & Monitory | 0 | 29.září 2009 03:35 |
| Prosím Pomoc: Nastavenie LAN hrať Diablo 2 | ErikEgelko | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 28. júl 2009 08:10 |
| Bezdrôtový digitálny tuner kartu? | tomthedrummer1992 | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 24. jún 2008 14:54 |
| TV Tuner Card pre Inspiron 530S | chris01 | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 22. januára 2008 05:12 |
| Thread Tools | |
| |