![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво свима, Иве 'био тежак за спојити мој Нинтендо Уии на мој ПЦ играти на овом монитору. Имам ТВ тјунер картица са С-Видео улаз и Иве 'суђен догађај ыоутубе туториали али не могу схватити како они доносе највише екрану. Им 'трчање Уиндоуси Видик и моје приручник каже да ако мој рачунар има АВ улаз онда сам видео снимци способности. Иве 'суђен да тече кроз Уиндоус Медиа Центер по ручно мењање поставки на композитних у, и ја могао видети Уии менија у узорку прозор, али кад сам сачували и затворили подешавања и отишао да живи тв све сам добио је био 'бели шум'. Стога ја скидати податке деби Видео бележења и овај ће покупити ТВ сигнала, али кад сам УНПЛУГГЕД кабла и прикључен на С-Видео за Уии, још бели шум. Па шта сам ја криво радиш овде? помоћ је добродошла! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Покушајте мијењање брзина освежавања на Уии, под подешавања негде требали наћи опције за нешто слично, 50Хз 60Хз и 75Хз
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли је то било који добар за вас м8 хттп://ууу.мерцоннет.цом/продуцт_инф...родуцтс_ид=558
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Свако може да ми препоручите добар ТВ Тунер картицу | тхундербалл321 | Генерал Хардуаре Цхат | 6 | 2. новембар 2009 10:02 |
| Ацер Рево Р3600 / ТВ Тунер Цард за Медиа Центар | цхриссысмагицбокс | Грапхицс Цардс & Мониторс | 0 | 29. Јул 2009 03:35 |
| Плеасе хелп: Постављање ЛАН играти диабле 2 | ЕрикЕгелко | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 28. јула 2009 08:10 |
| Уирелесс Дигитал Тунер картицу? | томтхедруммер1992 | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 24. јуна 2008 14:54 |
| ТВ Тунер Цард за Инспирон 530С | цхрис01 | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 22 јануар 2008 05:12 |
| Тхреад Тоолс | |
| |