![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, я намагався підключити Nintendo Wii до комп'ютера для відтворення на моніторі. У мене є ТВ-тюнер з S-Video, і я намагався робити YouTube підручників, але я не можу зрозуміти, як вони з собою принесуть екран. Я під управлінням Windows Vista і мого керівництва говориться, що якщо мій комп'ютер А.В. входи тоді я можливості відео захоплення. Я намагався працює через Windows Media Center, вручну змінити настройки для композитного, і я міг бачити мене Wii у зразку вікно, але коли я врятував і вийти з настройок і пішов на ТБ все це я отримував "білий шум. Я завантажив дебютне відео захоплення і це буде забрати ТВ-сигналу, але коли я Unplugged кабель і підключений до S-Video для Wii, ще більш білим шумом. Так що я роблю не так? 's оцінив допомогу! |
|
| |||
| |||
| Спробуйте змінити частоту оновлення на Wii, під настройками десь ви повинні знайти варіанти, як-то, 50Hz 60Hz і 75Hz
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хіба це добре для вас M8 http://www.merconnet.com/product_inf...roducts_id=558
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|