![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| ОК, така и наскоро закупени рязко 42 инчов LCD телевизор [LC-40e67u] модел. Имам Xbox 360 свързан към телевизора посредством HDMI, но ми телевизия (в горния десен ъгъл) заявява, че качеството на изображението е 480p, и той е. Моят стар телевизор автоматично признати качеството кабели за HD игри. Какво мога да направя, за да се повиши качеството на картината. Имам scoured рязкото операция ръчно и са намерили нищо полезно ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз може да бъде наред, но аз вярвам, че играта е да подкрепя, а не 1080p много правя в момента. 360 множител автоматично задаване на резолюцията.
| |||
| |||
| Това е XBox края Аз мисля, че трябва да се променят - не телевизора. Ако отидете в настройките, след това на видео настройките, трябва да бъде в състояние да промени изхода режим там. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Като има предвид, че Autoplay за USB? | RavenPerch | Windows операционни системи | 1 | 27 Юни 2009 06:58 |
| Като има предвид, че ми HD? - Тя не се показва в моя компютър | Daffypuck | Дискове & сменяемите носители | 12 | 18 Март 2009 17:35 |
| Как да свалите от моя Sharp Viewcam на моя лаптоп? | kimebeard | Digital Imaging & Принтери | 1 | 19 Окт 2007 18:06 |
| Търсите 23 инчов монитор | trigot | Графика на карти & Монитори | 12 | 1-ви септември 2007 03:37 |
| Xbox 360 1080p през VGA? | xkingd117x | PC & конзолата Gaming | 1 | 2-ро Апр 2007 01:11 |
| Нишка Инструменти | |
| |