![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ok, tak jsem nedávno koupila ostré 42 in LCD TV [LC-40e67u] model. Já mám xbox 360 připojen k TV přes HDMI, ale moje TV (v pravém horním rohu) se uvádí, že kvalita obrazu je 480p a je to. Moje stará TV automaticky rozpoznán kvality kabely pro HD hraní. Co mohu udělat pro zvýšení kvality obrazu. Mám vymleté ostrý provoz ruční a zjistili nic užitečné ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I zde může být špatně, ale já se domnívám, že hra má podporu 1080p a ne mnoho dělat v současnosti. Na 360 škrabka automaticky nastavit rozlišení.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to XBox konce Myslím si, že by měl být se měnící - ne televize.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Vzhledem k tomu, že automaticky pro USB? | RavenPerch | Operační systémy Windows | 1 | 27. červen 2009 06:58 |
| Vzhledem k tomu, že můj HD? - Je neukazuje ve své počítačové | Daffypuck | Drives & Removable Media | 12 | 18. března 2009 17:35 |
| Jak mohu stáhnout z mého Sharp Viewcam do mého notebooku? | kimebeard | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 1 | 19. říjen 2007 18:06 |
| Hledáte 23 in monitoru | trigot | Graphics Cards & Monitory | 12 | 1. Září 2007 03:37 |
| Xbox 360 1080p přes VGA? | xkingd117x | PC a herní konzole | 1 | 2. dubna 2007 01:11 |
| Thread Nástroje | |
| |