![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| ok έτσι αγόρασε πρόσφατα μια απότομη 42 ιντσών LCD τηλεόραση [lc-40e67u] μοντέλο. Έχω Xbox 360 μου συνδέεται με την τηλεόραση μέσω HDMI, αλλά μου τηλεόραση (στην επάνω δεξιά γωνία), αναφέρει ότι η ποιότητα της εικόνας είναι 480p, και είναι. Η παλιά tv αυτόματα αναγνωρισμένη ποιότητα καλωδίων για hd gaming. Τι μπορώ να κάνω για να αυξηθεί η ποιότητα της εικόνας. Έχω την έντονη πλυμένα εγχειρίδιο χρήσης και δεν βρήκαν τίποτα χρήσιμο ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ενδέχεται να κάνω λάθος εδώ, αλλά πιστεύω ότι το παιχνίδι πρέπει να υποστηρίζει 1080p και δεν το κάνουν και σήμερα. Το 360 scaler θα ρυθμιστεί αυτόματα στο ψήφισμα.
| |||
| |||
| Είναι το XBox τέλος νομίζω ότι θα έπρεπε να είναι η αλλαγή να είναι - δεν την τηλεόραση. Αν πάτε σε ρυθμίσεις, τότε ρυθμίσεις βίντεο, θα πρέπει να μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο παραγωγής εκεί. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ότι ο αυτόματη για USB; | RavenPerch | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 27 Ιουν 2009 06:58 |
| Ότι ο HD μου;; - Δεν δείχνουν σε υπολογιστή μου | Daffypuck | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 12 | 18 Μαρ 2009 17:35 |
| Πώς κατεβάζω από μου Sharp Viewcam να μου laptop; | kimebeard | Digital Imaging & Printers | 1 | 19 Οκτ 2007 18:06 |
| Ενδιαφέρομαι για 23 ιντσών παρακολουθεί | trigot | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 12 | 1η Σεπτεμβρίου 2007 03:37 |
| Xbox 360 1080p μέσω VGA; | xkingd117x | PC & Console Gaming | 1 | 2 Απρ 2007 01:11 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |