![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ok, pa mi je nedavno kupio oštar 42 inch LCD TV [LC-40e67u] model. Imam moj Xbox 360 spojen na TV preko HDMI, a ipak moji TV (u gornjem desnom kutu) navodi se da je kvaliteta slike 480p, i to je. Moj stari televizor automatski prepoznali kvalitetu kabeli za HD gaming. Što mogu učiniti kako bi povećali kvalitetu slike. Imam scoured su oštre ručne operacije i pronašao ništa korisno ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| JA svibanj biti u redu, ali ja vjerujem u igri je da podrži 1080p mnogo učiniti, a ne u sadašnjosti. 360 djelitelj će automatski podesiti razlučivost.
| |||
| |||
| It's the Xbox kraju mislim da bi trebalo biti mijenja - a ne TV. Ako idete u postavke, zatim video postavke, trebali biste biti u mogućnosti mijenjati izlazni mod tamo. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Wheres AutoPlay za USB? | RavenPerch | Windows Operating Systems | 1 | 27. lipnja 2009 06:58 |
| Moj Wheres HD? - To ne pokazuju u mojem Računalo | Daffypuck | Drives & Izmjenjivi mediji | 12 | 18. ožujak 2009 17:35 |
| Kako mogu skinuti s mog Sharp Viewcam za moj laptop? | kimebeard | Digital Imaging & Pisači | 1 | 19. listopad 2007 18:06 |
| Traľite 23 inčni monitor | trigot | Graphics Cards & Monitors | 12 | 1. rujan 2007 03:37 |
| Xbox 360 1080p preko VGA? | xkingd117x | PC & konzole Igre | 1 | 2. travanj 2007 01:11 |
| Thread Tools | |
| |