![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| OK Úgyhogy nemrég vásárolt egy éles 42 hüvelykes LCD TV [LC-40e67u] modellt. I have my Xbox 360 csatlakozik a TV HDMI-át, de én tv (a jobb felső sarokban) bekezdése kimondja, hogy a kép minősége 480p, és ez az. A régi tv automatikusan elismert minőségi kábelek HD gaming. Mit tehetek, hogy növeli a kép minőségét. Van súrolni az éles működés kézikönyvet, és nem talált semmit, segítőkész ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lehet, hogy rossz itt, de úgy vélem, a játék nem támogatja a 1080p, és nem sokan jelenleg. A 360 Scaler automatikusan állítsa be a felbontást.
| |||
| |||
| Ez az Xbox vége Azt hiszem, kell lennie a változó - nem a TV-t. Ha bemegy beállításokat, akkor a videó beállításokat, akkor tudnia kell változtatni a kimeneti üzemmódban van. |
![]() |
|
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Automatikus lejátszás mivel az USB? | RavenPerch | A Windows operációs rendszerek | 1 | 27. június 2009 06:58 |
| Mivel én HD? - Ez nem jelenik meg a Sajátgép | Daffypuck | Drives & Removable Media | 12 | 18. március 2009 17:35 |
| Hogyan tudok letölteni az én Sharp Viewcam saját laptop? | kimebeard | Digital Imaging & Nyomtatók | 1 | 19. október 2007 18:06 |
| Looking for 23 hüvelykes monitor | trigot | Grafikus kártyák és monitorok | 12 | 1. Szeptember 2007 03:37 |
| Xbox 360 1080p keresztül VGA? | xkingd117x | PC és konzol játékok | 1 | 2. április 2007 01:11 |
| Téma eszközök | |
| |