![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gerai, kad aš neseniai įsigijo Sharp 42 colių LCD televizorius [LC-40e67u] modelis. Turiu Xbox 360 "prijungtas prie TV per HDMI, bet mano TV (dešiniajame viršutiniame kampe) teigiama, kad vaizdo kokybė yra 480p, o jis yra. Mano senas televizorius automatiškai pripažintų kokybės kabelių HD žaidimų. Ką galiu padaryti, kad padidinti vaizdo kokybė. Turiu plauti Sharp Operation Manual, ir nustatė, nieko naudinga ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš gali būti negerai čia, bet manau, kad žaidimai turi remti 1080p ir ne daug padaryti dabar. 360 SCALER bus automatiškai nustatyti rezoliucija.
| |||
| |||
| Tai Xbox pabaigoje Manau, kad jums turi būti galima keisti - ne televizija. Jei turite eiti į nustatymus, tada vaizdo parametrus, reikia turėti galimybę keisti Output Mode ten. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Wheres Autoplay USB? | RavenPerch | Windows "operacinės sistemos | 1 | Birželis 27, 2009 06:58 |
| Mano wheres HD? - Ji nerodo mano kompiuteris | Daffypuck | Drives & Removable Media | 12 | Kovas 18, 2009 17:35 |
| Kaip atsisiųsti iš mano Sharp Viewcam mano laptopo? | kimebeard | Digital Imaging & Printers | 1 | 19 spalis 2007 18:06 |
| Ieškote 23 colių monitorius | trigot | Graphics Cards & Monitoriai | 12 | 1 rugsėjis 2007 03:37 |
| Xbox 360 1080p per VGA? | xkingd117x | PC & konsolės Žaidimai | 1 | 2 balandis 2007 01:11 |
| Temos įrankiai | |
| |