![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ok, tak jsem nedávno kúpila ostré 42 in LCD TV [LC-40e67u] model. Já mám xbox 360 pripojený k TV cez HDMI, ale moje TV (v pravom hornom rohu) sa uvádza, že kvalita obrazu je 480p a je to. Moja stará TV automaticky rozpoznaný kvality káble pre HD hranie. Čo môžem urobiť pre zvýšenie kvality obrazu. Mám vymlete ostrý prevádzku ručné a zistili nič užitočné ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aj tu môže byť zle, ale já se domnívám, že hra má podporu 1080p a ne veľa robiť v súčasnosti. Na 360 škrabka automaticky nastaviť rozlíšenie.
| |||
| |||
| Je to XBox konca Myslím si, že by mal byť sa meniace - ne televízie. Ak pôjdete do nastavenia, potom video nastavenia, mali by ste byť schopní zmeniť výstupné režim tam. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Vzhľadom k tomu, že automaticky pre USB? | RavenPerch | Operačné systémy Windows | 1 | 27. jún 2009 06:58 |
| Vzhľadom k tomu, že môj HD? - Je neukazuje vo svojej počítačovej | Daffypuck | Drives & Removable Media | 12 | 18. marca 2009 17:35 |
| Ako môžem stiahnuť z môjho Sharp Viewcam do môjho notebooku? | kimebeard | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 1 | 19. október 2007 18:06 |
| Hľadáte 23 in monitora | trigot | Graphics Cards & Monitory | 12 | 1. September 2007 03:37 |
| Xbox 360 1080p cez VGA? | xkingd117x | PC a herné konzoly | 1 | 2. apríla 2007 01:11 |
| Thread Tools | |
| |