![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз се опитвам да инсталирате Сим Тема Park (1999) на новия ми Vista лаптоп и когато се постави CD в него се появи да каже Инсталирайте (което аз клик), компактдиска после спира да тече, така че тя няма да се инсталират или не нищо. Аз опитах съвместимостта нещо по предпочитания (не работи) и изтеглени всички лепенки и са най-актуални актуализации. Играта използва за работата на моя стар 2003 XP. Моят нов компютър е горната част на линията и са опитали всичко, което може да измисля, но не отговори! Ако имате някакви предложения, на всички, че ще бъде фантастичен ~ |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Vista и Windows 7 (RC) Тема от XP | rider200 | Windows операционни системи | 0 | 2-ро Юни 2009 19:37 |
| Family Guy, The Simpsons, Южен Парк &! | KanoakaVirus | Изключено Тема Дискусия | 8 | 21 Март 2009 07:41 |
| XP Тема За Vista? | Haun | Windows операционни системи | 3 | 6 януари 2009 07:43 |
| Тема като хакерски / ФБР / Матрица / Linux стил за Vista | sunnyatscot | Windows операционни системи | 3 | 6 декември 2008 17:44 |
| Изглед тема за XP | SpecV | Общи Софтуер Чат | 19 | 3 Feb 2008 11:33 |
| Нишка Инструменти | |
| |