μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > PC & Console Gaming

Register

~ Sim Theme Park προβλήματα με Vista ~

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 17η Ιουνίου 2009, 16:12
Νέο Μέλος Ομάδα

Default ~ Sim Theme Park προβλήματα με Vista ~

Έχω προσπαθήσει να εγκαταστήσει Sim Theme Park (1999) σχετικά με τη νέα μου Vista laptop και όταν έβαλα το CD σε αυτό μέχρι να πω Αναδύεται Install (που κάνω κλικ), το CD τότε σταματά να τρέχει, οπότε δεν θα κάνει την εγκατάσταση ή ο, τιδήποτε. Έχω δοκιμάσει την συμβατότητα πράγμα σύμφωνα με τις προτιμήσεις (δεν λειτουργεί) και λαμβάνονται όλα τα patches και τις πιο πρόσφατες ενημερωμένες εκδόσεις. Το παιχνίδι που χρησιμοποιούνται για την εργασία μου για την παλιά 2003 XP. Το νέο υπολογιστή είναι πάνω από τη γραμμή και έχω δοκιμάσει όλα όσα μπορώ να σκεφτώ, αλλά δεν απαντά! Αν έχετε οποιαδήποτε πρόταση σε όλους ότι θα είναι φανταστικός ~
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Vista και Windows 7 (RC) από Theme XP rider200 Λειτουργικά συστήματα Windows 0 2η Ιουν 2009 19:37
Οικογένεια Guy, The Simpsons, South Park &! KanoakaVirus Off Topic Συζήτηση 8 21 Μαρ 2009 07:41
XP Theme Για Vista; Haun Λειτουργικά συστήματα Windows 3 6 Jan 2009 07:43
Θέμα όπως Εισβολέας / FBI / Matrix / Linux Style για vista sunnyatscot Λειτουργικά συστήματα Windows 3 6 Δεκ 2008 17:44
Vista θέμα για XP SpecV Γενικά Λογισμικό Chat 19 3 Φεβ 2008 11:33
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.