mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > PC & Console Jocuri

Register

~ Sim Parc de probleme cu Vista ~

Reply

Thread Tools
Old 17 iunie 2009, 16:12
Noile state Group

Default ~ Sim Parc de probleme cu Vista ~

I s-au încercat să instalaţi Sim Theme Park (1999) de pe noul meu laptop Vista şi atunci când am pus pe CD-ul în aceasta apare de a spune Install (care dau click), CD-ul ruleaza apoi se opreste, astfel că nu va instala sau nu orice. Am încercat de compatibilitate lucru în conformitate cu preferinţele (nu funcţionează) şi descărcate toate patch-uri şi au cele mai recente actualizări. Jocul utilizat pentru a lucra la vechea mea 2003 XP. My computer nou este partea de sus a liniei şi am încercat tot ce pot, dar nu cred că de răspunsuri! Dacă aveţi sugestii de la toate că ar fi fantastic ~
Reply

Register

Marcaje

Similar Threads
Fir Thread Starter Forum Răspunsurile Ultimul mesaj
Vista şi Windows 7 (RC) Tematica de la XP rider200 Sisteme de operare Windows 0 2 iunie 2009 19:37
Family Guy, The Simpsons, South Park &! KanoakaVirus Off Topic Discuţie 8 21 Mar 2009 07:41
Tematica Pentru XP Vista? Haun Sisteme de operare Windows 3 6 ianuarie 2009 07:43
Tematica ca Hacker / FBI / Matrix / Linux Stil pentru Vista sunnyatscot Sisteme de operare Windows 3 6 decembrie 2008 17:44
Vista pe tema XP SpecV General Chat Software 19 3 februarie 2008 11:33
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.