menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herné konzoly

Register

~ Sim Theme Park problémy s Vista ~

Reply

Thread Tools
Old 17. júna 2009, 16:12
Nový člen skupiny

Default ~ Sim Theme Park problémy s Vista ~

Som sa pokúšala nainštalovať Sim Theme Park (1999) na mojich nových Vista notebooku a keď som dal CD v ňom objavia až povedať inštalácie (čo som kliknite), CD beží potom zastaví, tak sa nebude inštalovať alebo urobiť čokoľvek. Som sa pokúsil o zlučiteľnosti vec podľa preferencií (nefunguje) a stiahnuť všetky patche a najnovšie aktualizácie. Hra používa na prácu na mojom starom 2003 XP. Môj nový počítač je horná línia a ja som sa pokúsil všetko môžem myslieť, ale žiadna odpoveď! Ak máte nejaké návrhy na všetkých, ktoré by boli výstredné ~
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Vista a Windows 7 (RC) Téma z XP rider200 Operačné systémy Windows 0 2. júna 2009 19:37
Family Guy, The Simpsons, South Park &! KanoakaVirus Vypnúť Téma diskusie 8 21. marec 2009 07:41
Téma XP Pro Vista? Haun Operačné systémy Windows 3 6. január 2009 07:43
Téma rád Hacker / FBI / Matrix / Linux štýle Vista sunnyatscot Operačné systémy Windows 3 6. december 2008 17:44
Vista tému XP SpecV Všeobecné Software Chat 19 3. februára 2008 11:33
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.