![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Som sa pokúšala nainštalovať Sim Theme Park (1999) na mojich nových Vista notebooku a keď som dal CD v ňom objavia až povedať inštalácie (čo som kliknite), CD beží potom zastaví, tak sa nebude inštalovať alebo urobiť čokoľvek. Som sa pokúsil o zlučiteľnosti vec podľa preferencií (nefunguje) a stiahnuť všetky patche a najnovšie aktualizácie. Hra používa na prácu na mojom starom 2003 XP. Môj nový počítač je horná línia a ja som sa pokúsil všetko môžem myslieť, ale žiadna odpoveď! Ak máte nejaké návrhy na všetkých, ktoré by boli výstredné ~ |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Vista a Windows 7 (RC) Téma z XP | rider200 | Operačné systémy Windows | 0 | 2. júna 2009 19:37 |
| Family Guy, The Simpsons, South Park &! | KanoakaVirus | Vypnúť Téma diskusie | 8 | 21. marec 2009 07:41 |
| Téma XP Pro Vista? | Haun | Operačné systémy Windows | 3 | 6. január 2009 07:43 |
| Téma rád Hacker / FBI / Matrix / Linux štýle Vista | sunnyatscot | Operačné systémy Windows | 3 | 6. december 2008 17:44 |
| Vista tému XP | SpecV | Všeobecné Software Chat | 19 | 3. februára 2008 11:33 |
| Thread Tools | |
| |