мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > ПЦ & конзоле Игре

Register

~ Сим Тхеме Парк проблема са Виста ~

Reply

Тхреад Тоолс
Old 17. јуни 2009, 16:12
Нови члан групе

Default ~ Сим Тхеме Парк проблема са Виста ~

Ја сам био тежак за инсталацију Сим Тхеме Парк (1999) на мој нови лаптоп и Виста кад сам ставио ЦД у њој попс горе рећи Инсталација (што ја клик), ЦД траје онда престаје, тако да неће инсталирате или учинити свашта. Покушао сам компатибилност ствар под подешавањима (не ради) и скинути све патцх и имати најновију исправке. Игра користи за рад на мој стари 2003 КСП. Мој рачунар је нови врху линију и Покушао сам све што се можете сетити, али нема одговора! Ако имате било какве предлоге на који би се све фантастичне ~
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Видик и Уиндоус 7 (РЦ) Тхеме фром КСП ридер200 Уиндоус Оператинг Сыстемс 0 2. јуна 2009 19:37
Фамилы Гуы, Тхе Симпсонс, Соутх Парк &! КаноакаВирус Офф Топиц Дисцуссион 8 21 март 2009 07:41
Теме за КСП Виста? Хаун Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 6 јануар 2009 07:43
Тема као хакерски / ФБИ / Матрикс / Линукс Стил за видик сунныатсцот Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 6 децембар 2008 17:44
Виста тема на КСП СпецВ Уопштено Софтуаре Цхат 19 3 фебруар 2008 11:33
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц