![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Stáhnul jsem si Sims 2 od EA webové stránky, a nedávno jsem začal dostat následující zprávu s názvem "Hra nelze spustit", který říká: "Pro spuštění této hry, přihlaste se prosím na odkaz EA pro ověření vlastnictví, pak zkuste to znovu ". Byl jsem na stránkách EA a zjistil, že je to proto, že můj účet byl aktualizován, a tak jsem podepsal, a já jsem ještě stále zpráv. Dělám něco špatně? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pravděpodobně dostat definitivní odpověď e-mailem EA.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dont u potřebovat 2 zaplatí 4 je?
| |||
| |||
| Myslel bych se po tom, jak jsem vyřešil to v případě, někdo má stejný problém jednoduché řešení - re-download download manager, který by do toho! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| si můžete stáhnout na EA Games a zaplatit za ně Nevýhodou je, tebe dont get tištěné podobě její právní cheesewheels
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| o ya lol já zapomněla, že |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| The Sims 3 & The BSOD | sarah306 | PC a herní konzole | 3 | 15. červen 2009 14:50 |
| The Sims 2 nebudou hrát - "Prosím ujistěte se The Sims 2 disk je v mechanice" - Chyba | Quinton | PC a herní konzole | 1 | 4. června 2009 10:46 |
| Je můj procesor ok pro Sims 3? | robert1947 | PC a herní konzole | 1 | 3. června 2009 13:27 |
| The Sims 2 | HistoryGirl | PC a herní konzole | 2 | 29. prosince 2007 15:33 |
| Sims 2 další EP | xactly | PC a herní konzole | 14 | 27. října 2007 12:51 |
| Thread Nástroje | |
| |