![]() |
|
| |||
| |||
| I τηλεφορτωθούν Sims 2 από την ιστοσελίδα εα, και πρόσφατα άρχισα να το ακόλουθο μήνυμα με τίτλο "Το παιχνίδι δεν μπορεί να αρχίσει", που λέει "Για να ξεκινήσει αυτό το παιχνίδι, μπορείτε να συνδεθείτε με την ΕΑ σύνδεση για να ελέγξει την ιδιοκτησία σας, στη συνέχεια, δοκιμάστε ξανά ". Έχω σχετικά με την ιστοσελίδα εα και διαπίστωσε ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο λογαριασμός μου έχει αναβαθμιστεί, οπότε και υπεγράφη στο Είμαι ακόμη και τώρα τα μηνύματα. Έχω κάνει κάτι λάθος; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μάλλον πάρτε μια οριστική απάντηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου EA.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| u dont ανάγκη 2 πληρώσει 4 'αυτό;
| |||
| |||
| Νόμιζα ότι θα ήταν μετά τον τρόπο με τον οποίο θ λυθεί σε περίπτωση που κάποιος άλλος έχει το ίδιο πρόβλημα απλή λύση - εκ νέου λήψη του download manager, ότι πρέπει να το κάνουμε! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| μ.δ. μπορείτε να κατεβάσετε εα παιχνίδια και να πληρώνουν για τους μειονέκτημα είναι dont σας έχετε ένα έντυπο αντίγραφο τη νομική της cheesewheels
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| o ya lol i ξέχασαν ότι |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| The Sims 3 & Η BSOD | sarah306 | PC & Console Gaming | 3 | 15 Ιουν 2009 14:50 |
| The Sims 2 δεν θα παίξει - "Παρακαλούμε να το Sims 2 δίσκος βρίσκεται στη μονάδα δίσκου" - Σφάλμα | Quinton | PC & Console Gaming | 1 | 4η Ιουν 2009 10:46 |
| Μήπως μου επεξεργαστή ok για Sims 3; | robert1947 | PC & Console Gaming | 1 | 3η Ιουν 2009 13:27 |
| The Sims 2 | HistoryGirl | PC & Console Gaming | 2 | 29 Δεκ. 2007 15:33 |
| Sims 2 επόμενη ΕΚ | xactly | PC & Console Gaming | 14 | 27 Οκτ 2007 12:51 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |