![]() |
|
| |||
| |||
| הורדתי Sims 2 מתוך אתר האינטרנט של EA, ולאחרונה התחלתי לקבל את ההודעה הבאה שכותרתה "המשחק לא יכול להתחיל", אשר אומר "כדי להפעיל את המשחק הזה, נא פרטי כניסה לקישור EA לאמת את הבעלות שלך, ולאחר מכן נסה שוב ". הייתי באתר EA וגיליתי שזה בגלל החשבון שלי שודרג, אז אני נכנסת ואני עדיין מקבל את ההודעות. אני עושה משהו לא בסדר? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כנראה לקבל תשובה סופית לשליחת EA.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| צריך לשלם 2 U dont 4 זה?
| |||
| |||
| וחשבתי לכתוב איך אני פתר את זה למקרה שמישהו אחר יש אותה בעיה פתרון פשוט - מחדש להוריד את מנהל ההורדות, כי צריך לעשות את זה! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| na אתה יכול להוריד משחקי EA ולשלם עבור אותם החיסרון הוא שאתה dont לקבל עותק קשה cheesewheels המשפטי שלה
|
| |||
| |||
| o יה lol שכחתי את זה |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| The Sims 3 & the BSOD | sarah306 | PC & קונסולת משחקים | 3 | ה -15 בחודש יוני 2009 14:50 |
| The Sims 2 לא לשחק - "נא לוודא את Sims 2 הדיסק נמצא בתוך הכונן" - שגיאה | Quinton | PC & קונסולת משחקים | 1 | 4th יוני 2009 10:46 |
| האם את אישור עבור מעבד Sims 3? | robert1947 | PC & קונסולת משחקים | 1 | 3rd יוני 2009 13:27 |
| The Sims 2 | HistoryGirl | PC & קונסולת משחקים | 2 | 29 דצמבר 2007 15:33 |
| Sims 2 הבא EP | xactly | PC & קונסולת משחקים | 14 | -27 אוקטובר 2007 12:51 |
| שרשרת כלים | |
| |