![]() |
|
| |||
| |||
| I downloaded Sims 2 iš EA Website, o pastaruoju metu aš pradėjau gauti tokį klaidos pranešimą pavadinimu "žaidimą negalima paleisti", kuris sako: "Norint pradėti šį žaidimą, prašome prisijungti prie EA nuorodą, kad patvirtintumėte savo nuosavybe, tada bandykite dar kartą . I've been on vnt svetainės ir sužinojau, kad tai yra todėl, kad mano sąskaita buvo modernizuotos, todėl pasirašytas ir vis tiek gaunu laiškus. Am I doing something wrong? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tikriausiai gausite galutinį atsakymą elektroniniu paštu AE.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dont u 2 turi mokėti 4 it?
| |||
| |||
| maniau bus po, kaip aš ją išspręsti, jei kas nors turi tą pačią problemą paprastas sprendimas - Re-Download Download Manager, kad reikia daryti! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| na galite atsisiųsti EA Games ir mokėti už jas trūkumas yra you dont get a hard copy teisinis cheesewheels
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| o ya lol pamiršau apie tai |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| The Sims 3 & BSOD | sarah306 | PC & konsolės Žaidimai | 3 | Birželis 15, 2009 14:50 |
| The Sims 2 bus ne žaidimas - "Prašome užtikrinti Sims 2 diskas yra diskas" - Klaida | Quinton | PC & konsolės Žaidimai | 1 | 4 birželis 2009 10:46 |
| Mano Procesorius ok for The Sims 3? | robert1947 | PC & konsolės Žaidimai | 1 | 3 birželis 2009 13:27 |
| The Sims 2 | HistoryGirl | PC & konsolės Žaidimai | 2 | 29 gruodis 2007 15:33 |
| The Sims 2 Kitas EP | xactly | PC & konsolės Žaidimai | 14 | 27 spalis 2007 12:51 |
| Temos įrankiai | |
| |