![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Stiahol som si Sims 2 od EA webovej stránky, a nedávno som začal dostať nasledujúcu správu s názvom "Hra sa nedá spustiť", ktorý hovorí: "Pre spustenie tejto hry, prihláste sa prosím na odkaz EA pre overenie vlastníctva, potom skúste to znova ". Bol som na stránkach EA a zistil, že je to preto, že môj účet bol aktualizovaný, a tak som podpísal, a ja som ešte stále správ. Robím niečo zle? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pravdepodobne dostať definitívnu odpoveď e-mailom EA.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dont u potrebovať 2 zaplatí 4 je?
| |||
| |||
| Myslel by som sa po tom, ako som vyriešil to v prípade, niekto má rovnaký problém jednoduché riešenie - re-download download manager, ktorý by do toho! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| si môžete stiahnuť na EA Games a zaplatiť za ne Nevýhodou je, tebe dont get tlačenej podobe jej právny cheesewheels
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| o ya lol já zapomněla, že |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| The Sims 3 & The BSOD | sarah306 | PC a herné konzoly | 3 | 15. jún 2009 14:50 |
| The Sims 2 nebudú hrať - "Prosím, uistite sa The Sims 2 disk je v mechanike" - Chyba | Quinton | PC a herné konzoly | 1 | 4. júna 2009 10:46 |
| Je môj procesor ôk pre Sims 3? | robert1947 | PC a herné konzoly | 1 | 3. júna 2009 13:27 |
| The Sims 2 | HistoryGirl | PC a herné konzoly | 2 | 29. decembra 2007 15:33 |
| Sims 2 ďalšie EP | xactly | PC a herné konzoly | 14 | 27. októbra 2007 12:51 |
| Thread Tools | |
| |