![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја скинути Симс 2 од ЕА веб-страницама, и недавно сам почела да добијам следећу поруку са насловом "Игра не може да почне", који каже "да бисте покренули игру, молимо пријавите се на ЕА линк да бисте потврдили своју власништво, а затим покушајте поново ". Иве 'био на ЕА уебсите и открио да је то због мог рачуна је унапријеђен, тако да сам потписан и Им' па ипак узимајући порука. Ја радим нешто погрешно? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вероватно добити коначни одговор ЕА Слање Е-поште.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| у донт морати платити 2 то 4?
| |||
| |||
| мислио сам пост како би се решио и то у случају било ко други ко има исти проблем једноставно решење - ре-скидати податке доунлоад манагер, који би требало то да урадите! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| можете преузети на ЕА игара и плаћати за њих доунсиде је ли донт добити штампани примјерак своје законске цхеесеухеелс
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| о лол ыа сам заборавио о томе |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Тхе Симс 3 & Тхе БСОД | сарах306 | ПЦ & конзоле Игре | 3 | 15. јуна 2009 14:50 |
| Тхе Симс 2 неће играти - "Молим вас обезбиједити Симс 2 диск је у погон" - Грешка | Куинтон | ПЦ & конзоле Игре | 1 | 4. јуна 2009 10:46 |
| Мој је за Процесор ок Симс 3? | роберт1947 | ПЦ & конзоле Игре | 1 | 3. јуна 2009 13:27 |
| Тхе Симс 2 | ХисторыГирл | ПЦ & конзоле Игре | 2 | 29 децембар 2007 15:33 |
| Симс 2 следећа ЕП | ксацтлы | ПЦ & конзоле Игре | 14 | 27 октобар 2007 12:51 |
| Тхреад Тоолс | |
| |