![]() |
|
| |||
| |||
| Я завантажив Sims 2 від EA веб-сайту, і нещодавно я почав отримувати таке повідомлення під заголовком "Гра не може розпочатися", яка говорить: "Для запуску цієї гри, будь ласка, Логін на зв'язок Е. Щоб підтвердити право власності, а потім спробуйте ще раз ". Я був на сайт EA і з'ясував, що це тому, що мій профіль був оновлений, тому я підписав, і я все одно отримую повідомлення. Я роблю щось неправильно? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можливо отримати остаточну відповідь по електронній пошті EA.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dont Need U 2 платять 4 це?
| |||
| |||
| думав, що піст, як я вирішив до неї, якщо хто-небудь інший має ті ж проблеми просте рішення - повторно завантажити менеджер завантаження, який повинен це робити! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Н. А. Ви можете завантажити EA Games, і платити за них недоліком це ви не отримаєте друкованому вигляді його правової cheesewheels
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| О. Я. LOL я забув про це |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| The Sims 3 & BSOD | sarah306 | PC & консоль Gaming | 3 | 15 червня 2009 14:50 |
| The Sims 2 не буде грати - "Будь ласка, переконайтеся, The Sims 2 диска в дисководі" - помилка | Quinton | PC & консоль Gaming | 1 | 4 червня 2009 10:46 |
| Is My Processor OK для Sims 3? | robert1947 | PC & консоль Gaming | 1 | 3 червня 2009 13:27 |
| The Sims 2 | HistoryGirl | PC & консоль Gaming | 2 | 29 грудня 2007 15:33 |
| Sims 2 наступна EP | xactly | PC & консоль Gaming | 14 | 27 жовтня 2007 12:51 |
| Різьба Інструменти | |
| |