![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έχω ένα φορητό υπολογιστή Toshiba Satellite A200, και κάθε φορά που θα προσπαθήσετε να παίξετε το Sims 2 (κουτσό γνωρίζω, αλλά εξακολουθεί να είναι), η λειτουργία διακοπεί μετά από 30 λεπτά περίπου. Ξέρει κανείς τι θα μπορούσε να προκαλέσει αυτό; θα μπορούσε να είναι η κάρτα γραφικών; Είναι μια ATI Mobility Radeon HD 2600 κάρτα γραφικών, και τις απαιτήσεις συστήματος για να ζητήσει: ATI Radeon (TM) 8500 ή καλύτερη σειρά (9600 ή μεγαλύτερη που απαιτούνται για Vista) 8500, All-In-Wonder 8500 9000, 9200, 9500, 9600, 9700, 9800 X300, X600, x700, X800, x850 X1300, X1600, X1800, X1900, X1950 Ή θα μπορούσε να είναι ότι η υπερθέρμανση του υπολογιστή; Επίσης, θα λειτουργεί σε παλιό μου laptop, το οποίο έχει NVIDIA GeForce Go 7300 κάρτα γραφικών ... αλλά Πάω να δανείζουν ότι laptop με τον φίλο μου ... θα ήθελα / έναν υπολογιστή ο τεχνικός swap κάρτες γραφικών με κάποιον; Συγγνώμη, αν αυτό είναι πολύ ειδικό για να απαντήσετε |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα μπορούσε να είναι ένα θέμα θερμότητα, θα μπορούσατε να δοκιμάσετε ανυψούμενες στο πίσω μέρος του laptop ελαφρώς, έτσι ώστε οι οπαδοί μπορούν να έχουν περισσότερο αέρα. Αν σταματήσει να συντρίβεται στη συνέχεια γνωρίζετε τη θερμική θέμα
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| ^ χάρη, ότι λειτούργησε .. ήταν απλώς ένα πρόβλημα θέρμανσης |
|
| |||
| |||
| Αν αυτό inconveniant της πρότασης είναι να έχουν όλες οι μέχρι τη στιγμή, μπορεί να εξετάσει ένα laptop cooler, δεν έχω ένα, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε σε ένα φίλο ότι η πτώση στην αγάπη με το δικό του, λέει ότι λειτουργεί πολύ καλύτερα τώρα .. είναι ενδιαφέρον να δούμε.
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Κενή οθόνη για Toshiba Satellite A205-SP5820 Laptop | tim73 | Laptops, Κινητά & PDA | 0 | 7 Ιουν 2009 20:52 |
| My Toshiba Satellite A-205 laptop σβήνει από μόνη της δεν υπάρχει λόγος για | camnz | Laptops, Κινητά & PDA | 2 | 1 Ιουν 2009 05:06 |
| Sound Problem - Toshiba Satellite A50 Laptop | leosar | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 1 | 30 Απρ 2009 13:37 |
| Toshiba Satellite s4747 Laptop Realtek Audio Driver | midniter | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 0 | 20 Φεβ 2009 23:00 |
| Νέα HDD για Toshiba Satellite Laptop | dmdougie | Laptops, Κινητά & PDA | 7 | 4 Δεκ 2007 11:21 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |