![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van egy Toshiba Satellite A200 laptop, és amikor megpróbálom lejátszani a Sims 2 (béna, tudom, de még mindig), az összeomlás után 30 perc múlva. Tudja valaki, mi okozhatja ezt? Lehet, hogy ez a grafikus kártya? Ez egy ATI Mobility Radeon HD 2600 grafikus kártya, és a rendszer követelményei kérni: ATI Radeon (TM) sorozat 8500 vagy jobb (9600 vagy nagyobb szükség Vista) 8500, All-In-Wonder 8500 9000, 9200, 9500, 9600, 9700, 9800 X300, X600, X700, X800, x850 X1300, X1600, X1800, X1900, X1950 Vagy lehet, hogy lehet, hogy a számítógép túlmelegedését? Azt is működik a régi laptop, amely egy NVIDIA GeForce Go 7300 grafikus kártya ... de én megyek kölcsönzésére, hogy a laptop az én barátom ... Azt is / a számítógép-technikus swap grafikus kártyákat valahogy? Bocs, ha ez túl konkrét választ adni |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lehet, hogy a meleg kérdés, akkor próbálja meg az emelkedő vissza a laptop kicsit úgy, hogy a szurkolók is minél több levegő. Ha ez megáll, összeomlik, akkor tudod, hogy a meleg kérdés
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| ^ Köszi, hogy dolgozott .. Ez csak a fűtési probléma |
|
| |||
| |||
| Ha ez inconveniant miután a javaslat azt az időt, akkor fontolja meg egy laptop hűvösebb, már nem használt az egyik, de nem egy barátomnak, hogy az elhullott szerelmes ő, azt mondja, hogy működik így most sokkal jobb .. érdemes lenne megnézni. |