![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu Toshiba Satellite A200 laptopo, ir kai bandau žaisti The Sims 2 (Lame aš žinau, bet vis tiek), jis sugenda po 30 minučių. Ar kas nors žino ką gali padaryti tai? ji galėjo būti grafikos plokštę? tai ATI Mobility Radeon HD 2600 grafinės kortelės ir sistemos reikalavimus prašyti: ATI Radeon (TM) series 8.500 arba geresnis (9600 ar daugiau reikalingas Vista) 8500, All-In-Wonder 8.500 9000, 9200, 9500, 9600, 9700, 9800 X300, X600, X700, X800, X850 X1300, X1600, X1800, X1900, X1950 Ar ji galėjo būti, kad kompiuterio perkaitimas? Be to, jis dirba mano senas nešiojamas kompiuteris, kuris NVIDIA GeForce Go 7300 graphics card ... bet aš norėčiau, kad skolinti nešiojamas mano draugas ... galėčiau / kompiuterių technikas apsikeitimo Vaizdo plokštės kažkaip? Atsiprašome, jei tai yra per daug konkretus atsakyti |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Galėtų būti termiškai problemą, galite pabandyti kėlimo ir nešiojamas atgal šiek tiek, kad gerbėjai gali patekti daugiau oro. Jei sustos kritimo tada žinote savo šilumos klausimas
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| ^ Ačiū, kad dirbo .. tai buvo tik šildymo problemos |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei tai inconveniant atsižvelgdamas į pasiūlymo jį visą laiką, galbūt jums reikia laptopo aušintuvą, aš ne vienas, bet nėra naudojamas, kad draugas yra įsimylėjęs jo, sako jis veikia taip, dabar daug geriau .. Galbūt verta ieškoti.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Tuščias ekranas apie Toshiba Satellite A205-SP5820 Laptop | tim73 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 0 | 7 birželis 2009 20:52 |
| Mano Toshiba Satellite A-205 nešiojamas kompiuteris išsijungia savaime be jokios priežasties | camnz | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 2 | 1 birželis 2009 05:06 |
| Garso Problema - Toshiba Satellite A50 Laptop | leosar | Sound, Speakers & MP3 Players | 1 | Balandis 30, 2009 13:37 |
| Toshiba Satellite s4747 Laptop Realtek audio driver | midniter | Sound, Speakers & MP3 Players | 0 | 20 vasaris 2009 23:00 |
| Naujoji HDD Toshiba Satellite Laptop | dmdougie | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 7 | Gruodis 4, 2007 11:21 |
| Temos įrankiai | |
| |