![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам Тосхиба сателлите А200 лаптоп, и сваки пут кад покушам играти Симс 2 (Хром знам, али ипак), он црасхес након 30 минута или тако. Се било ко кноткле шта би могло да изазове ово? могло је да буде и графичка картица? то је АТИ Мобилиты Радеон ХД 2600 графичких картица, а системски захтеви за слање: АТИ Радеон (ТМ) сериес 8500 или боља (9600 или новији потребан за Виста) 8500, Алл-Ин-Уондер 8500 9000, 9200, 9500, 9600, 9700, 9800 Кс300, Кс600, кс700, Кс800, кс850 Кс1300, Кс1600, Кс1800, Кс1900, Кс1950 Или би могао бити да су рачунара прегрејавања? Осим тога, ради на свој стари лаптоп, који је НВИДИА ГеФорце Го 7300 графичка картица ... ипак Им 'идући да позајмљује да лаптоп то мој пријатељ ... могао сам / а информатичар суап графичке картице некако? извињавамо се ако је ово превише специфичан за одговор |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Могло бити топлина питање, те могао пробати Уздижући стражњем делу мало лаптоп, тако да фанови могу добити више ваздуха. Ако се то зауставља пад система онда знате њене топлоте један проблем
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| ^ Тханкс, која је радила .. то је био само загревање проблем |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако то је инцонвениант који се подрживач га сво време, ти мај узети у обзир лаптоп хладњак, сам не користи, али не и један пријатељ који је пао у љубави са својим, каже да то ради пуно боље .. би могло бити вриједно погледати.