menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herní konzole

Register

Sims 2 mazlíčci PS2 otázku? Prosím pomozte ASAP?

Reply

Thread Nástroje
Old 20 března 2007, 10:11
Nový člen skupiny

ok, já jdu koupit The Sims 2 mazlíčci pro PS2. Opakuji, že na PS2. Prosím odpovědi pouze tehdy, pokud jste je 100% jistý. Může mít váš Sims miminka na The Sims 2 mazlíčci pro PS2? Může mít váš PETS miminka na The Sims 2 mazlíčci pro PS2? Děkuji you.I muset odpovědět, protože jsem nedávno koupil The Sims 2 pro PS2 a převýšení mít děti. Tak jsem se chtěla ujistit, že můžete mít sim pet miminka a děti, než jsem koupit The Sims 2 mazlíčci pro konzoli PS2. Díky znovu!
Old 20 března 2007, 11:15
Nový člen skupiny

pro petsyou potřebují dospělé samice pet, dospělému muži pet a pet domu. Při použití vaší Sim, měli byste příkaz zda male pet k "pokusu o potomstvo s ..." vybrat vaše ženské pet. (pokud se jedná o psa, měli byste to udělat s jiným psem. ale jestli je to kočka, to se kočka) a určitě dost, bude štěně nebo kitten.for simsyour sim a druhou sim (kteří by měli mít jiné pohlaví od vás sim) by měly mít vysoký poměr asi 100 bodů. pak jste na příkaz SIM navrhnout na sim. (ex: Linda William Townsend a Townsend, Kate hardiman a dan hardiman, Betty a Bob nováček, Marsha Worthington a doláč Oakley) pak brzy by mohly mít i baby.i naději, že pomůže
Old 20 března 2007, 11:52
Nový člen skupiny

Mám tuhle hru a odpovídat na vaše dotazy: Váš Sims nemohou mít děti, ale vaše miláčky can.If chcete můj upřímný názor, jsem neměl dojem tuto hru. Nebyl žádný příběh linii sledovat stejně jako v předchozím Sims her pro PS2, a musel jsem hodně problémů s gliches. Kdybych byl vámi bych zachránit můj money.Hope to pomůže!
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.