![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ok, já jdu koupit The Sims 2 mazlíčci pro PS2. Opakuji, že na PS2. Prosím odpovědi pouze tehdy, pokud jste je 100% jistý. Může mít váš Sims miminka na The Sims 2 mazlíčci pro PS2? Může mít váš PETS miminka na The Sims 2 mazlíčci pro PS2? Děkuji you.I muset odpovědět, protože jsem nedávno koupil The Sims 2 pro PS2 a převýšení mít děti. Tak jsem se chtěla ujistit, že můžete mít sim pet miminka a děti, než jsem koupit The Sims 2 mazlíčci pro konzoli PS2. Díky znovu! |
|
| |||
| |||
| pro petsyou potřebují dospělé samice pet, dospělému muži pet a pet domu. Při použití vaší Sim, měli byste příkaz zda male pet k "pokusu o potomstvo s ..." vybrat vaše ženské pet. (pokud se jedná o psa, měli byste to udělat s jiným psem. ale jestli je to kočka, to se kočka) a určitě dost, bude štěně nebo kitten.for simsyour sim a druhou sim (kteří by měli mít jiné pohlaví od vás sim) by měly mít vysoký poměr asi 100 bodů. pak jste na příkaz SIM navrhnout na sim. (ex: Linda William Townsend a Townsend, Kate hardiman a dan hardiman, Betty a Bob nováček, Marsha Worthington a doláč Oakley) pak brzy by mohly mít i baby.i naději, že pomůže |
|
| |||
| |||
| Mám tuhle hru a odpovídat na vaše dotazy: Váš Sims nemohou mít děti, ale vaše miláčky can.If chcete můj upřímný názor, jsem neměl dojem tuto hru. Nebyl žádný příběh linii sledovat stejně jako v předchozím Sims her pro PS2, a musel jsem hodně problémů s gliches. Kdybych byl vámi bych zachránit můj money.Hope to pomůže! |