μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > PC & Console Gaming

Register

Sims 2 pets ps2 ερώτηση; Παρακαλώ βοηθήστε ASAP!;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 20 Μαρτίου 2007, 10:11
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Sims 2 pets ps2 ερώτηση; Παρακαλώ βοηθήστε ASAP!;

ΟΚ, πρόκειται να αγοράσει το Sims 2 pets για το PS2. Επαναλαμβάνω, το PS2. Παρακαλώ απαντήστε μόνο αν είστε σίγουροι ότι είναι 100%. Μπορώ να σας Sims έχουν μωρά για το SIMS 2 pets για το ps2; Μπορώ να σας PETS έχουν μωρά για το Sims 2 για τα κατοικίδια ζώα ps2; Ευχαριστώ you.I χρειάζονται απαντήσεις, γιατί αγόρασε πρόσφατα το Sims 2 για το PS2 και σας επίκλισης έχουν μωρά. Έτσι, θέλω μόνο να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να έχετε sim βρέφη και τα ζώα συντροφιάς μωρά πριν αγοράσει το Sims 2 pets ps2 για την κονσόλα. Ευχαριστώ και πάλι!
Old 20 Μαρτίου 2007, 11:15
Νέο Μέλος Ομάδα

petsyou ανάγκη για έναν ενήλικο θηλυκό κατοικίδιο, έναν ενήλικα αρσενικά ζώα συντροφιάς και για κατοικίδια ζώα σπίτι. όταν χρησιμοποιείτε κάρτα SIM, θα πρέπει, για το αν τα αρσενικά ζώα συντροφιάς "να προσπαθούν να απογόνους με ..." στη συνέχεια επιλέξτε το θηλυκό ζώο. (αν είναι ένας σκύλος, θα πρέπει να κάνουμε με ένα άλλο σκύλο. αλλά αν είναι μια γάτα, το κάνει με μια γάτα) και αρκετά σίγουρος, θα υπάρξει ένα κουτάβι ή ένα kitten.for simsyour sim και άλλη sim (που θα πρέπει να έχει διαφορετικό από το φύλο σας SIM) θα πρέπει να έχουν υψηλή σχέση περίπου 100 σημεία. τότε πρέπει να σας SIM εντολή να προτείνει στο sim. (ex: linda TOWNSEND και william TOWNSEND, Κέιτ hardiman και Dan hardiman, Μπέττυ και bob newbie, και η Μάρσα Worthington buck Oakley) τότε σύντομα θα μπορούσαν ακόμη και να έχει baby.i ελπίδα ότι βοηθά
Old 20 Μαρτίου 2007, 11:52
Νέο Μέλος Ομάδα

Έχω αυτό το παιχνίδι και να απαντήσω στις ερωτήσεις σας: Το Sims δεν μπορούν να έχουν παιδιά, αλλά σας τα κατοικίδια ζώα can.If θέλετε ειλικρινής γνώμη μου, δεν είχα εντυπωσιαστεί με αυτό το παιχνίδι. Δεν υπήρχε ιστορία γραμμή για να ακολουθήσουν όπως και στην προηγούμενη Sims παιχνίδια για το PS2 και είχα πολλά προβλήματα με gliches. Αν ήμουν στη θέση σας θα ήθελα να μου σώσει money.Hope αυτό βοηθά!
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.