manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > PC & konzole Igre

Register

Sims 2 ljubimci PS2 pitanje? Ugoditi pomoć ASAP!?

Reply

Thread Tools
Old 20 ožujak 2007, 10:11
Novi član grupe

ok, ja odlazim, da kupi sims 2 ljubimce za PS2. Ponavljam, na PS2. Molimo da odgovorite samo ako ste 100% su sigurni. Može li vaš sims su bebe na SIMS 2 ljubimci za PS2? Može li vaše bebe imaju LJUBIMCI na sims 2 ljubimce za PS2? Hvala you.I trebati odgovore jer sam nedavno kupio sims 2 za PS2 i te licemjerje imati bebe. Pa sam ja pravedan ištanje da biste bili sigurni da ćete imati sim bebe i ljubimac bebe prije nego što sam kupiti sims 2 ljubimce za PS2 konzole. Thanks again!
Old 20 ožujak 2007, 11:15
Novi član grupe

potrebu za petsyou odraslog ljubimac ženske, muške odraslog ljubimac i pet kuća. kada koristite SIM, trebali naredbu da li je muško ljubimac to "pokušati s potomstvo ..." zatim odaberite svoje ženske pet. (ako je pas, vi trebate učiniti je s drugog psa. ali ako ga je mačka, učinite to sa mačka) i siguran dosta, bit će štene ili kitten.for simsyour SIM i drugi sim (koji bi trebali imati drugačiji od vas spolova sim) trebala bi imati visok odnos oko 100 bodova. tada ćete morati naredba SIM predložiti na SIM. (ex: LINDA townsend i William townsend, Kate hardiman i Dan hardiman, Betty i Bob newbie, marsha worthington mužjak i oakley) dovoljno brzo onda bi čak i imati baby.i se nadam da pomaže
Old 20 ožujak 2007, 11:52
Novi član grupe

Imam tu igru i da odgovori na vaša pitanja: Tvoj sims ne mogu imati djecu, ali vaše ljubimce can.If želite moj iskren mišljenje, nisam bio impresioniran s ovom igrom. Nema priče line slijediti kao u prethodnom Sims igara za PS2 i sam imao dosta problema s gliches. Ako su vam ja bih spasiti moj money.Hope ovo pomaže!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.