![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ok, ja odlazim, da kupi sims 2 ljubimce za PS2. Ponavljam, na PS2. Molimo da odgovorite samo ako ste 100% su sigurni. Može li vaš sims su bebe na SIMS 2 ljubimci za PS2? Može li vaše bebe imaju LJUBIMCI na sims 2 ljubimce za PS2? Hvala you.I trebati odgovore jer sam nedavno kupio sims 2 za PS2 i te licemjerje imati bebe. Pa sam ja pravedan ištanje da biste bili sigurni da ćete imati sim bebe i ljubimac bebe prije nego što sam kupiti sims 2 ljubimce za PS2 konzole. Thanks again! |
|
| |||
| |||
| potrebu za petsyou odraslog ljubimac ženske, muške odraslog ljubimac i pet kuća. kada koristite SIM, trebali naredbu da li je muško ljubimac to "pokušati s potomstvo ..." zatim odaberite svoje ženske pet. (ako je pas, vi trebate učiniti je s drugog psa. ali ako ga je mačka, učinite to sa mačka) i siguran dosta, bit će štene ili kitten.for simsyour SIM i drugi sim (koji bi trebali imati drugačiji od vas spolova sim) trebala bi imati visok odnos oko 100 bodova. tada ćete morati naredba SIM predložiti na SIM. (ex: LINDA townsend i William townsend, Kate hardiman i Dan hardiman, Betty i Bob newbie, marsha worthington mužjak i oakley) dovoljno brzo onda bi čak i imati baby.i se nadam da pomaže |
|
| |||
| |||
| Imam tu igru i da odgovori na vaša pitanja: Tvoj sims ne mogu imati djecu, ali vaše ljubimce can.If želite moj iskren mišljenje, nisam bio impresioniran s ovom igrom. Nema priče line slijediti kao u prethodnom Sims igara za PS2 i sam imao dosta problema s gliches. Ako su vam ja bih spasiti moj money.Hope ovo pomaže! |