kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > PC és konzol játékok

Register

Sims 2 pets ps2 kérdés? Kérem, segítsen ASAP!?

Reply

Téma eszközök
Old Március 20, 2007, 10:11
Új tag Csoport

Default Sims 2 pets ps2 kérdés? Kérem, segítsen ASAP!?

OK, én megyek megvenni a Sims 2 pets a ps2. Ismétlem, a PS2. Kérjük, a válasz csak akkor, ha a 100%-ban biztos. Tud Ön Sims gyerekeket a Sims 2 pets a PS2? Tud Ön PETS gyerekeket a Sims 2 pets a PS2? Köszönöm a választ you.I szükség, mert a közelmúltban megvette a Sims 2 az PS2 és vidám gyerekeket. Szóval én csak szeretném, hogy akkor a SIM-csecsemők és kisállat csecsemők, mielőtt megvásárolja a Sims 2 pets a PS2 konzolra. Köszönet újra!
Old Március 20, 2007, 11:15
Új tag Csoport

A petsyou szüksége egy felnőtt női kisállat, egy felnőtt férfi és egy kisállat kisállat házban. amikor használja a SIM-kártya, akkor a parancs, hogy a férfi pet, hogy "próbálja meg az utódok ..." majd adja meg a női pet. (ha ez a kutya, meg kell csinálni egy másik kutyát. De ha ez egy macska, akkor azt egy macska), és biztosan elég lesz egy kiskutya vagy egy kitten.for simsyour SIM-kártya és egy másik SIM (akik a különböző nemek tőletek SIM) kell kapcsolatfüggő mintegy 100 pontot. akkor a SIM parancsot, hogy javasolja a SIM. (ex: Linda Townsend és William Townsend, Kate hardiman és Dan hardiman, Betty és Bob newbie, Marsha Worthington és buck Oakley), akkor hamar esetleg még van remény arra, hogy segít baby.i
Old Március 20, 2007, 11:52
Új tag Csoport

Én ezt a játékot, és válaszolni a kérdésekre: A Sims nem lehet a gyerekek, hanem a kedvtelésből can.If akarod én őszintén véleményt, nem voltam ragadtatva e játék. Nem volt sor, hogy kövessék a történetet, mint az előző Sims játékok a PS2, és volt egy csomó probléma gliches. Ha én neked fogja megmenteni az én money.Hope ez segít!
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
PC nem teher fel a Windows XP operációs rendszer - Help Me ASAP matthwshea Általános fémáru Chat 1 Október 4, 2009 02:46
The Sims 2 nem fog játszani - "Győződjön meg arról, The Sims 2 lemez van a meghajtóban" - Hiba Quinton PC és konzol játékok 1 4. június 2009 10:46
Háziállatok! KanoakaVirus Off Topic Discussion 10 15. május 2008 23:07
Kell döntenie, hogy ... válasz szükséges asap Cew27 Általános fémáru Chat 15 8. november 2007 14:28
Help needed asap tufc2000 Drives & Removable Media 4 22. október 2007 14:46
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.