![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| OK, én megyek megvenni a Sims 2 pets a ps2. Ismétlem, a PS2. Kérjük, a válasz csak akkor, ha a 100%-ban biztos. Tud Ön Sims gyerekeket a Sims 2 pets a PS2? Tud Ön PETS gyerekeket a Sims 2 pets a PS2? Köszönöm a választ you.I szükség, mert a közelmúltban megvette a Sims 2 az PS2 és vidám gyerekeket. Szóval én csak szeretném, hogy akkor a SIM-csecsemők és kisállat csecsemők, mielőtt megvásárolja a Sims 2 pets a PS2 konzolra. Köszönet újra! |
|
| |||
| |||
| A petsyou szüksége egy felnőtt női kisállat, egy felnőtt férfi és egy kisállat kisállat házban. amikor használja a SIM-kártya, akkor a parancs, hogy a férfi pet, hogy "próbálja meg az utódok ..." majd adja meg a női pet. (ha ez a kutya, meg kell csinálni egy másik kutyát. De ha ez egy macska, akkor azt egy macska), és biztosan elég lesz egy kiskutya vagy egy kitten.for simsyour SIM-kártya és egy másik SIM (akik a különböző nemek tőletek SIM) kell kapcsolatfüggő mintegy 100 pontot. akkor a SIM parancsot, hogy javasolja a SIM. (ex: Linda Townsend és William Townsend, Kate hardiman és Dan hardiman, Betty és Bob newbie, Marsha Worthington és buck Oakley), akkor hamar esetleg még van remény arra, hogy segít baby.i |
|
| |||
| |||
| Én ezt a játékot, és válaszolni a kérdésekre: A Sims nem lehet a gyerekek, hanem a kedvtelésből can.If akarod én őszintén véleményt, nem voltam ragadtatva e játék. Nem volt sor, hogy kövessék a történetet, mint az előző Sims játékok a PS2, és volt egy csomó probléma gliches. Ha én neked fogja megmenteni az én money.Hope ez segít! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| PC nem teher fel a Windows XP operációs rendszer - Help Me ASAP | matthwshea | Általános fémáru Chat | 1 | Október 4, 2009 02:46 |
| The Sims 2 nem fog játszani - "Győződjön meg arról, The Sims 2 lemez van a meghajtóban" - Hiba | Quinton | PC és konzol játékok | 1 | 4. június 2009 10:46 |
| Háziállatok! | KanoakaVirus | Off Topic Discussion | 10 | 15. május 2008 23:07 |
| Kell döntenie, hogy ... válasz szükséges asap | Cew27 | Általános fémáru Chat | 15 | 8. november 2007 14:28 |
| Help needed asap | tufc2000 | Drives & Removable Media | 4 | 22. október 2007 14:46 |
| Téma eszközök | |
| |