![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| בסדר, אני הולך לקנות את Sims 2 חיות מחמד על PS2. אני חוזר, את PS2. נא לענות רק אם אתה בטוח 100%. האם את Sims ללדת על Sims 2 חיות מחמד על PS2? את יכולה ללדת חיות מחמד על חיות מחמד Sims 2 ל PS2? תודה you.I צריך תשובות כי אני לאחרונה קניתי את Sims 2 עבור PS2 ואתה צביעות ללדת. אז אני רק רוצה לוודא שאתה יכול לקבל sim תינוקות ו ללטף תינוקות לפני שאני קונה את Sims 2 חיות מחמד עבור קונסולת PS2. שוב תודה! |
|
| |||
| |||
| עבור petsyou צריך לפנק מבוגר נשים, גבר מבוגר חיית המחמד לבין חיית המחמד בבית. בעת השימוש ב sim שלך, אם אתה צריך פקודה כדי לפנק את זכר "ניסיון עקר עם ..." לאחר מכן בחר את חיית המחמד הנקבה. (אם הוא כלב, אתה צריך לעשות את זה עם כלב אחר. אבל אם הוא חתול, לעשות את זה עם החתול) ו בטוח מספיק, תהיה כלבלב או kitten.for simsyour ועוד sim sim (מי צריך אחר מין ממך sim) צריך להיות גבוה בערך 100 נקודות הקשר. אז אתה צריך את הפקודה sim להציע את sim. (לשעבר: לינדה ו William Townsend Townsend, Kate hardiman ודן hardiman, בטי ובוב Newbie, marsha worthington דולר Oakley ו) מייד לאחר מכן, הם מספיק אולי אפילו יש baby.i מקווה שעוזר |
|
| |||
| |||
| יש לי במשחק הזה, וכדי לענות על השאלות: Sims שלך לא יכול להיות הילדים שלך, אבל אתה רוצה חיות מחמד can.If שלי דעה כנה, לא הייתי עם התרשמתי במשחק הזה. לא היה כל הסיפור השורה אחריו כמו הקודם Sims משחקים עבור PS2 והיה לי המון בעיות עם gliches. אם הייתי במקומך הייתי חוסך את money.Hope זה עוזר! |