mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

The Sims 2 Pets PS2 klausimą? Please help ASAP!?

Reply

Temos įrankiai
Old Kovas 20, 2007, 10:11
Naujas Narys

Default The Sims 2 Pets PS2 klausimą? Please help ASAP!?

Gerai, aš einu pirkti Sims 2 Pets dėl PS2. Kartoju, PS2. Prašome atsakyti tik tada, kai yra 100% tikras. Ar jūsų Sims yra kūdikių apie The Sims 2 Pets už PS2? Ar jūsų PETS turėti kūdikių apie The Sims 2 Pets už PS2? Ačiū you.I reikia atsakyti, nes aš neseniai nusipirkau The Sims 2 PS2 ir you cant turi kūdikiams. Taigi aš tik noriu įsitikinti, kad jūs galite turėti SIM kūdikių namuose kūdikiams iki nusipirkti The Sims 2 Pets skirtas PS2 konsolę. Thanks again!
Old Kovas 20, 2007, 11:15
Naujas Narys

už petsyou reikia suaugusių moterų PET, suaugusių vyrų ir naminių gyvūnų augintinių namuose. naudojant SIM, reikia komandos, ar vyras PET "bando palikuonių su ..." pasirinkite savo Moteriška PET. (jei ji yra šunų, reikia daryti su kitu šunimi. bet jei tai katė, tai ji su katės) ir tikrai pakankama, ten bus šuniukas ar kitten.for simsyour sim ir kitos SIM (kuris turėtų būti skirtingų lyčių nuo jūsų SIM) turėtų būti itin santykiai taškų apie 100. Tada turite komanda SIM pasiūlyti SIM. (ex: Linda Townsend ir William Townsend, Kate Hardiman ir Dan Hardiman, Betty ir Bob Naujokas, Marsha Worthington ir spardytis Oakley), tada pakankamai greitai jie gali netgi turėti baby.i Hope that helps
Old Kovas 20, 2007, 11:52
Naujas Narys

Turiu šį žaidimą ir atsakyti į Jūsų klausimus: Jūsų Sims negali turėti vaikų, tačiau Jūsų augintiniai can.If norite savo nuomonę sąžiningai, aš ne įspūdį šį žaidimą. Nebuvo jokio story line, kad toliau kaip ir ankstesniais Sims žaidimai PS2 ir aš turėjau problemų su gliches aikštelė. Jei aš jums noriu išsaugoti savo money.Hope this helps!
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
PC nebūtų pakrauti iki mano Windows XP OS - Help me ASAP matthwshea General Hardware Chat 1 4 spalis 2009 02:46
The Sims 2 bus ne žaidimas - "Prašome užtikrinti Sims 2 diskas yra diskas" - Klaida Quinton PC & konsolės Žaidimai 1 4 birželis 2009 10:46
Pets! KanoakaVirus Off Topic Discussion 10 Gegužė 15, 2008 23:07
Reikia nuspręsti ... atsakyti reikia ASAP Cew27 General Hardware Chat 15 Lapkritis 8, 2007 14:28
Help Needed ASAP tufc2000 Drives & Removable Media 4 22 spalis 2007 14:46
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.