![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| ok, mam zamiar kupić sims 2 pets na ps2. Powtarzam, na PS2. Proszę odpowiedzieć tylko wtedy, gdy są w 100% pewna. Czy Twoje dzieci mają na sims The Sims 2 Pets na ps2? Czy Twoje dzieci mają PETS na sims 2 pets na ps2? Dziękuję you.I konieczność odpowiedzi bo niedawno kupił sims 2 na PS2 i cant mieć dzieci. Więc chcę tylko upewnić się, że możesz mieć sim niemowlęta i dzieci przed domowych kupić The Sims 2 Pets na konsolę PS2. Jeszcze raz dziękujemy! |
|
| |||
| |||
| petsyou na potrzeby osób dorosłych samic zwierząt domowych, domowych dorosłego mężczyzny i domowych domu. przy użyciu karty SIM, należy polecenia czy mężczyzn domowych na "Staraj się potomstwa z ..." następnie wybrać kobiet domowych. (jeśli jest to pies, należy zrobić to z innym psem. ale czy to kot, czy to z kota) i na pewno wystarczy, będzie szczeniaka lub kitten.for simsyour sim i innym SIM (którzy powinni mieć różnych płci od Ciebie SIM) powinny mieć wysoki stosunek około 100 punktów. Następnie musisz polecenie SIM zaproponować SIM. (ex: Linda townsend i william townsend, hardiman Kate i Dan hardiman, Betty i Bob newbie, Marsha Worthington i oakley Buck), a następnie na tyle wcześnie, że może nawet mieć nadzieję, że pomoże baby.i |
|
| |||
| |||
| Mam tę grę i odpowiedzieć na Twoje pytania: Twoja sims nie może mieć dzieci, ale zwierzęta can.If chcesz mojej opinii uczciwy, nie byłem pod wrażeniem tej gry. Nie było śledzić historię linii, jak w poprzednich Sims gry na PS2 i miałem sporo problemów z gliches. Gdybym ci Chciałbym zapisać moje money.Hope this helps! |
![]() |
|
| Zakładki |