![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ok, am de gând să cumpere The Sims 2 casă pentru PS2. Repet, de PS2. Vă rugăm să răspundeţi numai dacă sunt sunt 100% sigur. Pot să vă Sims avea copii la The Sims 2 casă pentru PS2? Pot să vă PETS avea copii la The Sims 2 casă pentru PS2? Multumesc you.I nevoie de raspunsuri pentru ca am cumparat recent, The Sims 2 pentru PS2 şi tu cant ai copii. Deci, eu vreau doar să vă asiguraţi că puteţi avea SIM sugari şi copii de animale înainte de a-mi cumpăra The Sims 2 casă pentru consolă PS2. Mulţumesc încă o dată! |
|
| |||
| |||
| pentru petsyou nevoie de un adult de sex feminin animal de casă, un adult de sex masculin şi un animal de casa pet casa. atunci când utilizaţi cartela SIM, ar trebui să comandă dacă animalul de sex masculin de a "încerca să pui cu ..." apoi alege-ti feminin PET. (în cazul în care acesta este un caine, ar trebui să facem cu un alt câine. dar daca este o pisica, o fac cu o pisica) si destul de sigur, va exista un catelus sau o kitten.for simsyour SIM şi un alt SIM (care ar trebui să aibă un alt gen de la tine SIM) ar trebui să aibă mare relaţie de aproximativ 100 de puncte. atunci va trebui să vă comandă SIM să propună SIM. (ex: Linda Townsend şi William Townsend, Kate hardiman şi Dan hardiman, Betty şi Bob newbie, Marsha Worthington şi dolar Oakley), apoi destul de curand s-ar putea chiar avea un baby.i speranţa că îi ajută pe |
|
| |||
| |||
| Am acest joc şi să răspundă la întrebările dumneavoastră: Your Sims nu pot avea copii, dar dvs. casă can.If doriţi sincer opinia mea, eu nu am fost impresionat de acest joc. Nu a fost nici o linie de text pentru a urmări ca în precedent Sims jocuri pentru PS2 si am avut o mulţime de probleme cu gliches. Dacă aş fi în locul tău, aş salva meu money.Hope acest ajută! |
![]() |
|
| Marcaje |