menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herné konzoly

Register

Sims 2 maznáčikovia PS2 otázku? Prosím pomôžte ASAP?

Reply

Thread Tools
Old 20 marca 2007, 10:11
Nový člen skupiny

Default Sims 2 maznáčikovia PS2 otázku? Prosím pomôžte ASAP?

ok, já jdu kúpiť The Sims 2 maznáčikovia pre PS2. Opakujem, že na PS2. Prosím odpovede iba vtedy, ak ste je 100% istý. Môže mať váš Sims bábätka na The Sims 2 maznáčikovia pre PS2? Môže mať váš PETS bábätka na The Sims 2 maznáčikovia pre PS2? Děkuji you.I musieť odpovedať, pretože som nedávno kúpil The Sims 2 pre PS2 a prevýšenia mať deti. Tak som sa chcela ubezpečiť, že môžete mať sim pet bábätka a deti, ako som kúpiť The Sims 2 maznáčikovia pre konzolu PS2. Vďaka znova!
Old 20 marca 2007, 11:15
Nový člen skupiny

pre petsyou potrebujú dospelé samice pet, dospelému mužovi pet a pet domu. Pri použití vašej Sim, mali by ste príkaz či male pet k "pokusu o potomstvo s ..." vybrať vaša žena pet. (ak sa jedná o psa, mali by ste to urobiť s iným psom. ale jestli je to mačka, to sa mačka) a určite dosť, bude šteňa alebo kitten.for simsyour sim a druhú sim (ktorí by mali mať iné pohlavia od vás sim) by mali mať vysoký pomer asi 100 bodov. potom ste na príkaz SIM navrhnúť na sim. (ex: Linda William Townsend a Townsend, Kate hardiman a dan hardiman, Betty a Bob nováček, Marsh Worthington a Dolac Oakley) potom čoskoro by mohli mať aj baby.i nádej, že pomôže
Old 20 marca 2007, 11:52
Nový člen skupiny

Mám túto hru a odpovedať na vaše otázky: Váš Sims nemôžu mať deti, ale vaša miláčikov can.If chcete môj úprimný názor, som nemal dojem túto hru. Nebol žiadny príbeh líniu sledovať rovnako ako v predchádzajúcom Sims hier pre PS2, a musel som veľa problémov s gliches. Keby som bol vami bych zachrániť môj money.Hope to pomôže!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.