![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ok, já jdu kúpiť The Sims 2 maznáčikovia pre PS2. Opakujem, že na PS2. Prosím odpovede iba vtedy, ak ste je 100% istý. Môže mať váš Sims bábätka na The Sims 2 maznáčikovia pre PS2? Môže mať váš PETS bábätka na The Sims 2 maznáčikovia pre PS2? Děkuji you.I musieť odpovedať, pretože som nedávno kúpil The Sims 2 pre PS2 a prevýšenia mať deti. Tak som sa chcela ubezpečiť, že môžete mať sim pet bábätka a deti, ako som kúpiť The Sims 2 maznáčikovia pre konzolu PS2. Vďaka znova! |
|
| |||
| |||
| pre petsyou potrebujú dospelé samice pet, dospelému mužovi pet a pet domu. Pri použití vašej Sim, mali by ste príkaz či male pet k "pokusu o potomstvo s ..." vybrať vaša žena pet. (ak sa jedná o psa, mali by ste to urobiť s iným psom. ale jestli je to mačka, to sa mačka) a určite dosť, bude šteňa alebo kitten.for simsyour sim a druhú sim (ktorí by mali mať iné pohlavia od vás sim) by mali mať vysoký pomer asi 100 bodov. potom ste na príkaz SIM navrhnúť na sim. (ex: Linda William Townsend a Townsend, Kate hardiman a dan hardiman, Betty a Bob nováček, Marsh Worthington a Dolac Oakley) potom čoskoro by mohli mať aj baby.i nádej, že pomôže |
|
| |||
| |||
| Mám túto hru a odpovedať na vaše otázky: Váš Sims nemôžu mať deti, ale vaša miláčikov can.If chcete môj úprimný názor, som nemal dojem túto hru. Nebol žiadny príbeh líniu sledovať rovnako ako v predchádzajúcom Sims hier pre PS2, a musel som veľa problémov s gliches. Keby som bol vami bych zachrániť môj money.Hope to pomôže! |