![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
ок, ја одлазим, да купи Симс 2 љубимце за ПС2. Понављам, на ПС2. Молимо да одговорите само ако сте 100% су сигурни. Може ли ваш Симс су бебе на Симс 2 љубимци за ПС2? Може ли ваше бебе имају љубимци на Симс 2 љубимце за ПС2? Хвала ыоу.И требати одговоре јер сам недавно купио Симс 2 за ПС2 и те лицемјерје имати бебе. Па сам ја праведан оскудица да бисте били сигурни да ћете имати сим бебе и љубимац бебе пре него што сам купити Симс 2 љубимце за ПС2 конзоле. Тханкс агаин!
|
|
|
|||
|
|||
|
потребу за петсыоу одраслог љубимац женске, мушке одраслог љубимац и пет кућа. када користите СИМ, требало команду да ли је мушко љубимац то "покушати са потомство ..." затим изаберите своје женске пет. (ако је пас, ви треба да урадите је са другог пса. али ако га је мачка, учините то са мачка) и сигуран доста, бит ће штене или киттен.фор симсыоур СИМ и други сим (који би требало да има другачији од вас полова сим) требало би да има висок однос око 100 бодова. тада ћете морати наредба СИМ предложити на СИМ. (екс: Линда тоунсенд и Уиллиам тоунсенд, Кате хардиман и Дан хардиман, Бетты и Боб неубие, Марсха уортхингтон мужјак и оаклеы) довољно брзо онда би чак и да има бабы.и се надам да помаже
|
|
|
|||
|
|||
|
Имам ту игру и да одговори на ваша питања: Твој Симс не могу да имају децу, али ваше љубимце цан.Иф желите мој искрен мишљење, нисам био импресиониран са овом игром. Нема приче лине следити као у претходном Симс игара за ПС2 и сам имао доста проблема са глицхес. Ако су вам ја бих спасити мој монеы.Хопе ово помаже!
|