![]() |
|
| |||
| |||
| tamam, ben ps2 için The Sims 2 Pets satın almaya gidiyorum. Ben, bu PS2 tekrarlayın. % 100 emin Lütfen sadece sen yanıt veriyor. Your Sims ve ps2 için The Sims 2 Pets hakkında bebekler var mı? Sizin PETS bu ps2 için The Sims 2 Pets hakkında bebekler var mı? Çünkü yakın zamanda ps2 için sims 2 aldım ve cant bebekler var cevaplar you.I gerekir şükür. Ben sadece önce ps2 konsol için The Sims 2 Pets satın size evet bebekler ve hayvan bebekler olabilir emin olmak istiyorum. Tekrar teşekkürler! |
|
| |||
| |||
| petsyou bir yetişkin dişi hayvan, yetişkin bir erkek hayvan ve evcil hayvan ev gerekir. zaman SIM kullanırken, herhangi bir erkek hayvan "yavrular için denemek için komut gerekir ..." sonra dişi hayvan seçin. eğer bir köpek (başka bir köpek ile yapmalıdır. ama eğer bir kedi, bir kedi ile yapmak) ve emin yeterli, bir köpek veya kitten.for simsyour evet ve başka bir evet olacaktır (kimin olmalı size farklı bir cinsiyet) 100 ile ilgili yüksek ilişki noktaları olmalıdır evet. Sonra, evet için önerme için evet komutu gerekir. (örn: Linda Townsend ve William Townsend, Kate hardiman ve Dan hardiman, Betty ve Bob yeni, Marsha worthington ve paranızın Oakley) sonra en kısa sürede yeterli onlar da yardımcı olur baby.i bir umut olabilir |
|
| |||
| |||
| Ben bu oyunu var sorularınızı cevaplamak için: Sims ama çocuklar olamaz sizin evcil hayvanlar için, bu oyun ile etkilenen değil benim dürüst fikir istiyorum can.If. Bu PS2 için önceki Sims oyunlar gibi takip etmek ve gliches sorun bir çok hayır hikaye hattı oldu. Eğer bu yardımcı olur benim money.Hope kaydetmek de sen! |
![]() |
|
| Bookmarks |