менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

Sims 2 Pets PS2 питання? Please Help ASAP!?

Reply

Різьба Інструменти
Old 20 березня 2007, 10:11
Нові члени групи

Default Sims 2 Pets PS2 питання? Please Help ASAP!?

ОК, я збираюся купити The Sims 2 Pets для PS2. Я повторюю, PS2. Дайте відповідь, будь ласка, тільки якщо ви на 100% впевнений. Можна ваші Сіми мають дітей на The Sims 2 Pets для PS2? Може домашніх тварин мають дітей на The Sims 2 Pets для PS2? Спасибо you.I потрібні відповіді, тому що я недавно купила The Sims 2 для PS2 і ви не можете мати дітей. Так що я просто хочу, щоб переконатися, що ви можете мати SIM-немовлята і діти твариною, перш ніж купувати The Sims 2 Pets для PS2 консолі. Ще раз спасибі!
Old 20 березня 2007, 11:15
Нові члени групи

petsyou необхідно для дорослої жінки ПЕТ, ПЕТ дорослого чоловіка та ПЕТ-дому. При використанні ваш речами, що ви повинні користуватися чи чоловіки ПЕТ спробувати "потомство з ..." потім виберіть жінка тварина. (якщо це собака, то ви повинні робити це з іншого собакою. Але якщо це кішка, роблять це з кішкою) І, звичайно, не буде цуценя чи kitten.for simsyour SIM-SIM, а інший (які повинні мати різної статі у вас SIM) повинні мати високі точки відносно близько 100. Потім ви повинні команда вашої SIM запропонувати SIM-карти. (Приклад: Лінда Таунсенд та Вільям Таунсенд, Кейт Hardiman Hardiman і Дена, Бетті і Боб новачка, Worthington Marsha і Бак Oakley), то досить скоро вони можуть навіть мати baby.i сподіваємося, що допомагає
Old 20 березня 2007, 11:52
Нові члени групи

Я цю гру і відповісти на Ваші запитання: Ваші Сіми не може мати дітей, але своїх домашніх тварин can.If ви хочете чесного думки, я не був вражений з цією грою. Був не сюжетна лінія стежити, як у попередній грі Sims для PS2 і в мене було багато проблем з Gliches. Якщо на вашому місці я б зберегти мої money.Hope це допомагає!
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
ПК не буде завантажуватися мої ОС Windows XP - Help Me ASAP matthwshea Генеральний обладнання чат 1 4 жовтня 2009 02:46
The Sims 2 не буде грати - "Будь ласка, переконайтеся, The Sims 2 диска в дисководі" - помилка Quinton PC & консоль Gaming 1 4 червня 2009 10:46
Pets! KanoakaVirus Off Topic Discussion 10 15 травня 2008 23:07
Необхідно прийняти рішення ... Відповідь необхідно якомога швидше Cew27 Генеральний обладнання чат 15 8 листопада 2007 14:28
Допомога необхідна якомога швидше tufc2000 Знімні накопичувачі І ЗМІ 4 22 жовтня 2007 14:46
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.