![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| ОК, я збираюся купити The Sims 2 Pets для PS2. Я повторюю, PS2. Дайте відповідь, будь ласка, тільки якщо ви на 100% впевнений. Можна ваші Сіми мають дітей на The Sims 2 Pets для PS2? Може домашніх тварин мають дітей на The Sims 2 Pets для PS2? Спасибо you.I потрібні відповіді, тому що я недавно купила The Sims 2 для PS2 і ви не можете мати дітей. Так що я просто хочу, щоб переконатися, що ви можете мати SIM-немовлята і діти твариною, перш ніж купувати The Sims 2 Pets для PS2 консолі. Ще раз спасибі! |
|
| |||
| |||
| petsyou необхідно для дорослої жінки ПЕТ, ПЕТ дорослого чоловіка та ПЕТ-дому. При використанні ваш речами, що ви повинні користуватися чи чоловіки ПЕТ спробувати "потомство з ..." потім виберіть жінка тварина. (якщо це собака, то ви повинні робити це з іншого собакою. Але якщо це кішка, роблять це з кішкою) І, звичайно, не буде цуценя чи kitten.for simsyour SIM-SIM, а інший (які повинні мати різної статі у вас SIM) повинні мати високі точки відносно близько 100. Потім ви повинні команда вашої SIM запропонувати SIM-карти. (Приклад: Лінда Таунсенд та Вільям Таунсенд, Кейт Hardiman Hardiman і Дена, Бетті і Боб новачка, Worthington Marsha і Бак Oakley), то досить скоро вони можуть навіть мати baby.i сподіваємося, що допомагає |
|
| |||
| |||
| Я цю гру і відповісти на Ваші запитання: Ваші Сіми не може мати дітей, але своїх домашніх тварин can.If ви хочете чесного думки, я не був вражений з цією грою. Був не сюжетна лінія стежити, як у попередній грі Sims для PS2 і в мене було багато проблем з Gliches. Якщо на вашому місці я б зберегти мої money.Hope це допомагає! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| ПК не буде завантажуватися мої ОС Windows XP - Help Me ASAP | matthwshea | Генеральний обладнання чат | 1 | 4 жовтня 2009 02:46 |
| The Sims 2 не буде грати - "Будь ласка, переконайтеся, The Sims 2 диска в дисководі" - помилка | Quinton | PC & консоль Gaming | 1 | 4 червня 2009 10:46 |
| Pets! | KanoakaVirus | Off Topic Discussion | 10 | 15 травня 2008 23:07 |
| Необхідно прийняти рішення ... Відповідь необхідно якомога швидше | Cew27 | Генеральний обладнання чат | 15 | 8 листопада 2007 14:28 |
| Допомога необхідна якомога швидше | tufc2000 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 4 | 22 жовтня 2007 14:46 |
| Різьба Інструменти | |
| |