menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herní konzole

Register

The Sims 2 - Vista

Reply

Thread Nástroje
Old 7 listopadu 2007, 10:15
Člen Skupina

Default The Sims 2 - Vista

OK problému spočívá v instalaci samotné hry, kdy je disk vložen autorun funkce se nezobrazí, když jdu do svého počítače DVD mechanika nemá Sims 2 obraz se zobrazí na to jeden. Když přijdu do disku sebe a zkuste spustit 'setup.exe' funkce jako správce oken pak se bude snažit, aby tento proces, ale vlastně nikdy začít, se žádný proces vytvořen jeden. Když se snažím spustit funkci automatického spuštění z disku jako admin pak chybová zpráva se zobrazí říká:

Chybějící soubor:

Nemohou najít potřebné DLL C ': \ windows \ system32 \ AutoRunGUI.Dll'

Snažil jsem se výzkumem, ale nemohli najít žádnou pomoc, něco, co se práce prostřednictvím vytvoření složky v localo disku a kopírování obsahu disku, ale pokud nějaký disk má 2 disky například hlavní hra má 4, pak to nelze spustit příští když zeptá se změnit. Takže tam, že někdo může navrhnout nápady?

Na zdraví
Old 9.listopadu 2007, 04:49
Dárce Skupina

Have you tried nastavení kompatibility úroveň instalátor sám?
Old 10. listopadu 2007, 05:20
Člen Skupina

Stejný problém mate.
Old 14.listopadu 2007, 06:31
Dárce Skupina

Panebože! Have you tried:

http://www.dll-files.com/dllindex/dl...tml?autorungui

?

Old 26 leden 2008, 10:23
Nový člen skupiny

Citace:
Původně Poslal Mike0001 View Post
hej mám stejný problém, a snažil jsem se tento program, ale to stále nefunguje: (
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
The Sims 2 nebudou hrát - "Prosím ujistěte se The Sims 2 disk je v mechanice" - Chyba Quinton PC a herní konzole 1 4. června 2009 10:46
Sims 2 zvyklý instalovat na mém Vista comp chybí soubor autorungui.dll pomoci eek = ( winrii PC a herní konzole 4 25. května 2008 03:17
The Sims 2 urmaserendipity85 PC a herní konzole 5 4. ledna 2008 13:20
The Sims 2 HistoryGirl PC a herní konzole 2 29. prosince 2007 15:33
Sims 2 další EP xactly PC a herní konzole 14 27. října 2007 12:51
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.