![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| OK problému spočívá v instalaci samotné hry, kdy je disk vložen autorun funkce se nezobrazí, když jdu do svého počítače DVD mechanika nemá Sims 2 obraz se zobrazí na to jeden. Když přijdu do disku sebe a zkuste spustit 'setup.exe' funkce jako správce oken pak se bude snažit, aby tento proces, ale vlastně nikdy začít, se žádný proces vytvořen jeden. Když se snažím spustit funkci automatického spuštění z disku jako admin pak chybová zpráva se zobrazí říká: Chybějící soubor: Nemohou najít potřebné DLL C ': \ windows \ system32 \ AutoRunGUI.Dll' Snažil jsem se výzkumem, ale nemohli najít žádnou pomoc, něco, co se práce prostřednictvím vytvoření složky v localo disku a kopírování obsahu disku, ale pokud nějaký disk má 2 disky například hlavní hra má 4, pak to nelze spustit příští když zeptá se změnit. Takže tam, že někdo může navrhnout nápady? Na zdraví |
|
| |||
| |||
| Have you tried nastavení kompatibility úroveň instalátor sám? |
|
| |||
| |||
| Stejný problém mate. |
|
| |||
| |||
|
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Citace: |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| The Sims 2 nebudou hrát - "Prosím ujistěte se The Sims 2 disk je v mechanice" - Chyba | Quinton | PC a herní konzole | 1 | 4. června 2009 10:46 |
| Sims 2 zvyklý instalovat na mém Vista comp chybí soubor autorungui.dll pomoci eek = ( | winrii | PC a herní konzole | 4 | 25. května 2008 03:17 |
| The Sims 2 | urmaserendipity85 | PC a herní konzole | 5 | 4. ledna 2008 13:20 |
| The Sims 2 | HistoryGirl | PC a herní konzole | 2 | 29. prosince 2007 15:33 |
| Sims 2 další EP | xactly | PC a herní konzole | 14 | 27. října 2007 12:51 |
| Thread Nástroje | |
| |