μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > PC & Console Gaming

Register

The Sims 2 - Vista

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 7 Νοεμβρίου 2007, 10:15
Μέλος Ομάδα

Default The Sims 2 - Vista

Εντάξει το πρόβλημα συνίσταται στην εγκατάσταση το ίδιο το παιχνίδι, όταν ο δίσκος εισάγεται η δυνατότητα αυτόματης εκτέλεσης δεν θα εμφανιστούν, όταν πάω στον υπολογιστή μου το DVD Drive δεν έχει Sims 2 εικόνα εμφανίζεται επάνω σε αυτό είτε. Κατά την είσοδό μου στο δίσκο μου και προσπαθήστε να εκτελέσετε χαρακτηριστικό setup.exe "ως το admin παράθυρα τότε θα προσπαθήσω να τη διαδικασία αυτή, αλλά στην πραγματικότητα ποτέ δεν θα ξεκινήσει, δεν διαδικασία θα δημιουργηθούν δύο. Όταν προσπαθείτε να εκτελέσετε το Autorun χαρακτηριστικό από το δίσκο, όπως το admin τότε ένα μήνυμα λάθους θα εμφανιστεί λέγοντας:

Αρχείο που λείπει:

Δεν μπορείτε να βρείτε απαιτείται DLL Γ ': \ windows \ system32 \ AutoRunGUI.Dll'

Έχω δοκιμάσει την έρευνα, αλλά δεν μπορούσε να βρει οποιαδήποτε βοήθεια, κάτι που έκανε το έργο με τη δημιουργία φακέλου εντός του δίσκου localo και την αντιγραφή του περιεχομένου δίσκου, αλλά αν κάποιοι δίσκου έχουν 2 δίσκους, για παράδειγμα, το κύριο παιχνίδι έχει 4, τότε δεν μπορεί να εκτελέσει την επόμενη, όταν σας ζητά να αλλάξετε. Έτσι κανείς ότι εκεί μπορούν να προτείνουν ιδέες;

Εις υγεία
Old 9 Νοεμβρίου 2007, 04:49
Ομάδα Δωρητών

Έχετε δοκιμάσει τον καθορισμό του επιπέδου συμβατότητας του στον ίδιο τον εγκαταστάτη;
Old 10 Νοέμβρη 2007, 05:20
Μέλος Ομάδα

Mate ίδιο πρόβλημα.
Old 14 Νοεμβρίου, 2007, 06:31
Ομάδα Δωρητών

Ω Θεέ μου! Έχετε δοκιμάσει:

http://www.dll-files.com/dllindex/dl...tml?autorungui

;

Old 26 Ιανουαρίου 2008, 10:23
Νέο Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Mike0001 View Post
Ω Θεέ μου! Έχετε δοκιμάσει:

http://www.dll-files.com/dllindex/dl...tml?autorungui

;
Γεια σου έχω το ίδιο πρόβλημα και εγώ προσπάθησα αυτό το πρόγραμμα, αλλά εξακολουθεί να μην λειτουργεί: (
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
The Sims 2 δεν θα παίξει - "Παρακαλούμε να το Sims 2 δίσκος βρίσκεται στη μονάδα δίσκου" - Σφάλμα Quinton PC & Console Gaming 1 4η Ιουν 2009 10:46
Sims 2 wont εγκαταστήσετε Vista comp μου λείπει το αρχείο autorungui.dll βοηθήσει Εβδομάδα = ( winrii PC & Console Gaming 4 25η Μαΐου 2008 03:17
The Sims 2 urmaserendipity85 PC & Console Gaming 5 4η Ιαν 2008 13:20
The Sims 2 HistoryGirl PC & Console Gaming 2 29 Δεκ. 2007 15:33
Sims 2 επόμενη ΕΚ xactly PC & Console Gaming 14 27 Οκτ 2007 12:51
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.